14.7 C
București
miercuri, 29 mai 2024
AcasăEconomieFoto interviuCara Delevigne RENUNȚĂ la cariera ei de fotomodel. Dezvăluirile vedetei despre industrie

Cara Delevigne RENUNȚĂ la cariera ei de fotomodel. Dezvăluirile vedetei despre industrie

Cara Delevingne a anunțat că va renunța la cariera ei de fotomodel pentru a se concentra mai mult pe actorie. 

Într-un interviu pentru The Times, vedeta de origine britanică a dezvăluit modul în care a fost tratată de industria modei și ce efecte a avut asupra ei cariera de fotomodel. Astfel, Delevingne, tânăra în vârstă de 23 de ani, a explicat că meseria de fotomodel a făcut-o să se simtă bătrână. 

”Am terminat cu lumea modei. Nu m-a făcut să cresc ca om. Am uitat cât de tânără eram. Mă simțeam bătrână”, a spus Delevingne pentru The Times. 

Citește și: Foto: Ziua modelului Cara Delevingne, sărbătorită pe rețelele de socializare

Totodată, vedeta a arătat că modellingul a afectat-o și din punct de vedere psihologic, și că din cauza acestei meserii a ajuns să își urască corpul. 

Mai mult, Cara Delevingne a povestit și despre faptul că s-a simțit exploatată sexual, deoarece, fiind nouă în industrie, nu a fost suficient de ”curajoasă să spună nu” atunci când i s-a cerut să pozeze în ipostaze sexuale.

”Sunt un pic feministă și mă scârbește. Este oribil și dezgustător. Începi când ești foarte tânără și te supui la niște lucruri….nu prea grozave”, a spus britanica. 

Astfel, Cara se va concentra pe cariera ei de actriță. Vedeta și-a făcut debutul în industrie cu filmul ”Paper Towns” și va apărea în filmul ”Suicide Squad”. Cara a recunoscut că industriile seamănă, dar a precizat că este mai matură acum și poate riposta. 

”Mă apăr mult mai bine acum, dar și lupt și pentru alte persoane. Dacă se face vreo nedreptate mă enervez. Dacă cineva întrece vreo limită va știi acest lucru și mă voi asigura să știe toată lumea”, a conchis Cara Delevingne. 

Modelul Cara Delevingne s-a născut în 1992, la Londra și este considerată unul dintre fashion icon-urile din ultimii ani. “Îngeraşul” de la Victoria’s Secret a defilat şi pentru cele mai mari case de modă, printre care și Moschino, Jason Wu, Oscar de la Renta, Burberry, Dolce & Gabbana, Fendi, Stella McCartney sau Chanel.

Cele mai citite

Dănuț Coman, prezentat oficial la FC Argeș! Primele declarații ale noului președinte

Fostul portar Dănuţ Coman a declarat, marţi, în conferinţa de presă în care a fost prezentat oficial în funcţia de preşedinte al echipei de...

Rusia anunță că a doborât o dronă la periferia Moscovei

Rusia a anunţat luni că a doborât o dronă la periferia Moscovei şi a impus restricţii de zbor pentru mai puţin de o oră...

Trei scenarii pentru Europa

Alegerile europarlamentare din iunie 2024 sunt cruciale pentru viitorul Europei. Există cel puțin trei blocuri de partide care se bat pentru câștigarea puterii în...
Ultima oră
Pe aceeași temă