16 C
București
joi, 9 mai 2024
AcasăEconomieFoto interviuGabriel Cotabiţă a ignorat sfaturile medicilor! Cauza REALĂ pentru care artistul a...

Gabriel Cotabiţă a ignorat sfaturile medicilor! Cauza REALĂ pentru care artistul a ajuns în spital

Stopul cardiac suferit de solistul Gabriel Cotabiţă ar fi putut fi provocat de dietele stricte şi de exerciţiile fizice pe care le-a făcut ca să se menţină în formă, deşi a fost sfătuit de medici să nu facă efort. 

Încă din copilărie, după ce i s-a făcut un vaccin greşit şi s-a îmbolnăvit de hepatită, interpretul Gabriel Cotabiţă a fost sfătuit să nu facă efort fizic.

„(…) la şapte ani mi-a făcut cineva un vaccin prost şi am făcut hepatită şi n-am avut voie să fac niciun efort fizic toată viaţa”, a spus Cotabiţă într-un interviu citat de spynews.ro.

Totuşi, ca să scadă în greutate, cântăreţul a inclus şi sportul în programul său de slăbire.

“Iniţial am folosit metoda cea mai simplă – mersul pe jos o oră şi jumătate zilnic, pentru că aveam o greutate prea mare pentru a face exerciţii care implicau un efort mare, mai ales că nu am făcut sport în adolescenţă. (…) Acum merg la sală de trei ori pe săptămână câte două ore şi fac exerciţii de întreţinere, tonifiere şi cardio”, a spus Cotabiţă, citat de gândul.ro.

Citeşte şi: Fanii îl imploră pe Gabriel Cotabiță să își revină. Ce mesaje emoționante i-au scris pe pagina de Facebook

În anul 2014, artistul a slăbit zece kilograme în trei săptămâni, cu ajutorul dietei Dukan, bazată numai pe proteine. 

În afară de dieta Dukan, artistul a ţinut şi dieta disociată, cu care a reuşit, în anul 2011, să piardă 30 de kilograme. În acea perioadă, Cotabiţă a exclus consumul de dulciuri, ulei şi alcool, şi a redus la minimum consumul de pâine şi băuturi carbogazoase cu zahăr.

Cântăreţul a fost găsit, vineri, în stop cardiac, în stare de inconştienţă, într-un hotel din Capitală. Cotabiţă este internat la Spitalului Floreasca, unde este intubat și ventilat mecanic. Artiştii Adrian Enache și Mihai Pocorschi au spus că solistul s-ar afla în moarte cerebrală. 

 

 

 

Cele mai citite

Rusia – Ucraina, ziua 784: Țara vecină denunță un nou atac masiv asupra infrastructurii sale energetice

Forţele ruse au întreprins în noaptea trecută un nou ''atac masiv'' cu rachete şi drone asupra infrastructurilor energetice ale Ucrainei, făcând cel puţin şase răniţi,...

OMS avertizează. Doar trei zile vor mai putea funcționa serviciile de sănătate din sudul Fâșiei Gaza

Organizația Mondială a Sănătății a anunțat că mai există combustibil suficient pentru a asigura funcționarea serviciilor de sănătate din sudul Fâșiei Gaza doar pentru...

Polonia dezvăluie că rețele guvernamentale de la Varșovia au fost vizate de spionii cibernetici ruși

Polonia susține că spionii cibernetici ruși au vizat rețele guvernamentale de la VarșoviaAutoritățile poloneze susțin că un grup de hackeri ruși care are legături...
Ultima oră
Pe aceeași temă