12.2 C
București
duminică, 19 mai 2024
AcasăEconomieFoto interviuCasa bucătarului Jamie Oliver, prădată de hoţi

Casa bucătarului Jamie Oliver, prădată de hoţi

Casa din Londra a celebrului bucătar englez Jamie Oliver a fost prădată de hoţi, în urmă cu două săptămâni, în timp ce el şi familia lui se aflau într-o altă casă, din Essex, scrie contactmusic.com.

Infractorii ar fi intrat prin garajul vilei de şapte milioane de lire, echivalentul a 42 de milioane de lei, şi ar fi furat două aparate electrice, care se aflau la subsol.

Citeşte şi: Jamie Oliver: Ce alimente garantează o viaţă mai lungă

„Poliţia a fost sunată la o adresă în 2 octombrie, în jurul orei 20.00, de un localnic, care a spus că una dintre uşile casei era deschisă”, a spus un purtător de cuvânt al Poliţiei Metropolitane. 

Jamie Oliver, în vârstă de 40 de ani, şi soţia lui, Juliette Norton, au patru copii împreună – Poppy, în vârstă de 13 ani, Daisy, în vârstă de 12 ani, Petal, în vârstă de şase ani, şi Buddy, în vârstă de cinci ani.

Maestrul bucătar britanic Jamie Oliver a început să gătească în localul părinţilor săi, The Cricketers, din Clavering, Essex, la vârsta de opt ani şi foarte repede a făcut o pasiune pentru gătit, care nu l-a părăsit în perioada instruirii de la restaurantele Neal Street şi River Cafe.

În anul 2002, Jamie Oliver  a deschis restaurantul Fifteen în Londra şi fundaţia de caritate asociată, The Fifteen Foundation, care continuă să instruiască persoane tinere dezavantajate pentru a deveni bucătari. În momentul de faţă, mai sunt încă trei restaurante Fifteen în lume, la Cornwall, Amsterdam şi Melbourne, de curând Jamie deschizând şi un lanţ de restaurante centrale în Regatul Unit, care se numesc Jamie’s Italian.

Restaurantele lui Jamie Oliver s-au înmulţit în ultimii ani, pe măsură ce renumitul maestru bucătar s-a folosit de celebritatea sa pentru a promova campanii ce militează pentru o mai bună alimentaţie a elevilor în şcoli şi pentru angajarea tinerilor în industria alimentară.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă