12.2 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăEconomieFoto interviuJeremy Clarkson şi colegii lui au obținut SALARII URIAȘE pentru noua emisiune...

Jeremy Clarkson şi colegii lui au obținut SALARII URIAȘE pentru noua emisiune auto

Fostul prezentator al emisiunii BBC „Top Gear”, Jeremy Clarkson, va câştiga 10 milioane de lire sterline pe an, echivalentul a aproximativ 60 de milioane de lei, pentru emisiunea auto pe care o va găzdui pentru compania Amazon Prime, care se ocupă cu broadcasting-ul online, potrivit publicaţiei Mirror.

Clarkson, în vârstă de 55 de ani, va primi 800.000 de lire sterline pentru un episod, cu 200.000 de lire sterline mai mult decât colegii lui Richard Hammond, în vârstă de 45 de ani, James May, în vârstă de 52 de ani şi producătorul Andy Wilman.  

Citeşte şi: Topul gafelor făcute de prezentatorul Top Gear, Jeremy Clarkson

Astfel, Jeremy Clarkson, concediat de BBC după ce l-a lovit pe producătorul Oisin Tymon, va fi cea mai bine plătită gazdă de televiziune din Marea Britanie.

Amazon Prime va cheltui 160 de milioane de lire sterline pentru 36 de episoade ale emisiunii, care vor apărea într-o perioadă de trei ani. Fiecare episod va avea un buget de 4.5 milioane de lire sterline.

Bugetul pentru emisiunea „Top Gear” era de doar 500.000 de lire sterline pentru fiecare episod. Clarkson primea un milion de lire sterline, iar colegii lui, câte 500.000 de lire sterline. 

Numele noului show nu a fost încă făcut oficial, însă emisiunea va debuta cam în aceeași perioadă cu noua serie Top Gear. Filmările încep în toamna lui 2015, iar primele episoade vor fi difuzate în primăvara anului viitor.

 

 

Cele mai citite

Marcel Ciolacu vrea să găsească o soluție cu ministrul Finanțelor pentru plata pensiilor înainte de Paști

Premierul Marcel Ciolacu a declarat că, lunea viitoare, va avea o întâlnire cu ministrul Finanţelor, Marcel Boloş, şi cu alţi miniştri pentru a discuta...

Cum se va desfășura prima competiție de frumusețe pentru AI din lume

Cu un singur click, lumea reală și cea virtuală se întâlnesc într-o competiție revoluționară de frumusețe. Primul concurs de frumusețe artificială din lume și-a...

Tânărul ce dispăruse acum zece zile în acumularea de la Sântămăria Orlea, de lângă Haţeg, a fost găsit și scos din apă

Tânărul dat dispărut, în urmă cu zece zile, în acumularea de la Sântămăria Orlea, de lângă Haţeg, a fost găsit şi extras din apă...
Ultima oră
Pe aceeași temă