11.7 C
București
miercuri, 1 mai 2024
AcasăEconomieFoto interviuCe a făcut Cristiano Ronaldo pentru Mădălina Ghenea

Ce a făcut Cristiano Ronaldo pentru Mădălina Ghenea

Celebrul fotbalist portughez Cristiano Ronaldo a început o campanie în Haiti, după ce românca Mădălina Ghenea l-a rugat să vorbească la telefon cu câţiva copii care au spus că starul este idolul lor.

„Prin această campanie vom crea un program de fotbal minunat în Haiti, la o şcoală Artists for Peace and Justice. Cu cât mai mult ofer altora, cu atât mă simt mai împlinit. Mă simt foarte bine să ajut atunci când pot”, a spus Cristiano Ronaldo.

Citeşte şi: Mădălina Ghenea ar fi devenit iubita unui fotbalist celebru de la Real Madrid

Campania include o competiţie pentru strângere de fonduri, desfăşurată de compania Omaze. Premiul pentru câştigătorul concursului este o întâlnire cu Cristiano Ronaldo. Ca să participe, suporterii trebuie să doneze 10 dolari americani.

Recent, presa tabloidă din Spania a scris că celebrul fotbalist ar fi înlocuit-o pe fosta lui iubită, modelul Irina Shayk, cu românca Mădălina Ghenea.

Deschideţi galeria foto de mai sus pentru a vedea imagini cu Mădălina Ghenea, Cristiano Ronaldo şi fosta lui iubită, modelul Irina Shayk.

Cele mai citite

Ursula von der Leyen ia în calcul o înțelegere cu extrema dreaptă după alegerile europarlamentare

În cadrul dezbaterii de la Maastricht, organizată de POLITICO şi Studio Europa Maastricht, aceasta a dat de înţeles că ar fi deschisă pentru o...

Alegerea eficientă a unei pompe de apă: Ghid complet pentru maximizarea performanței

Alegerea corectă a unei pompe de apă este esențială atât pentru eficiența energetică, cât și pentru îndeplinirea eficientă a cerințelor specifice fiecărui proiect. Fie...

Franța e gata să medieze între Israel și Hezbollah

Ministrul de Externe al Franţei, Stephane Sejourne, i-a cerut Israelului să facă publică poziţia sa cu privire la o propunere menită să dezamorseze tensiunile...
Ultima oră
Pe aceeași temă