10.4 C
București
duminică, 21 aprilie 2024
AcasăEconomieFoto interviuCe crede fiica Madonnei despre melodiile mamei sale

Ce crede fiica Madonnei despre melodiile mamei sale

Faimoasa cântăreață Madonna a mărturisit că fiica ei, Lourdes, este îngrozită de versurile explicite ale melodiilor sale, informează Daily Mail.

Deschideți galeria foto de mai sus pentru a vedea imaginile cu Madonna și copiii ei, Lourdes, Rocco, David și Merci

Citește și: Cânăreața Mariah Carey se luptă cu fostul soț pentru bani

Cântăreața, în vârstă de 56 de ani, a explicat că fiecare dintre cei patru copii ai ei, Lourdes, Rocco, David și Merci reacționează diferit la muzica ei. Dintre toți, Lourdes se împacă cel mai greu cu mesajele pe care le transmit melodiile mamei ei.

„La acest moment, lui Rocco nu îi pasă. Ceilalți copii, cei mici, nu înțeleg încă mesajele, iar Lo este îngrozită de tot. Ea vrea doar să fiu mama ei”, a spus Madonna.

„De fiecare dată când lucrez la o melodie ca Holy Water sau S.E.X. se întâmplă ca unul dintre copii să intre în studio”, a adăugat regina muzicii pop.

Madonna a recunoscut că munca ei îi afectează uneori viața personală și că uneori îi este greu să reușească să își îndeplinească toate promisiunile.

„Cu cât ai mai mulți copii, cu atât ai mai multe responsabilități și trebuie să îți gestionezi cu atenție timpul”, a spus artista.

În luna ianuarie, Madonna a făcut o călătorie cu familia în Malawi, de unde au fost adoptați cei mai mici copii, Mercy și David.

„Îmi place să îmi duc familia acolo. Copiii merg în spitale, le spun glume și povești bolnavilor. Nu le este frică. Îmi place să văd că se comportă atât de generos cu alți oameni, care nu fac parte din lumea lor”, a mai spus Madonna.

Fiica Madonnei, Lourdes, este studentă la artele spectacolului.

Diva a fost căsătorită cu Sean Penn, între anii 1985 și 1989, și cu tatăl lui Rocco, Guy Ritchie, între anii 2000 și 2008. Însă, Madonna a avut și o relație de doi ani, în perioada 1995 – 1997, cu Carlos Leon, tatăl primului copil al artistei, Lourde.

Citește și: Cântărețul Sam Smith, victima unui atac homofob, la Londra

Madonna își lansează miercuri cel de-al treisprezecelea album, Rebel Heart, la trei luni după  ce un hacker i-a publicat ilegal pe internet câteva melodii.

„Iau problemele legate de muzică foarte personal. Foarte multe lucruri sunt publice, deși eu nu am intenționat niciodată să le termin”, a spus artista.

Madonna a primit, de-a lungul timpului, șapte premii Grammy, cinci premii MTV Video Music Awards, dar și două premii Oscar, „cel mai bun cântec original”, pentru melodiile „Sooner or Later” și „You Must Love Me”.

Cele mai citite

Adrian Cioroianu la „ Tinerii și Monarhia”: Românii nu sunt ușor de condus

Invitații celei de a treia conferințe din seria „Tinerii și monarhia” de la Ploiești au fost Adrian Cioroianu, istoric, prof. univ. dr. la...

Adrian Cioroianu la „ Tinerii și Monarhia”: Românii nu sunt ușor de condus

Invitații celei de a treia conferințe din seria „Tinerii și monarhia” de la Ploiești au fost Adrian Cioroianu, istoric, prof. univ. dr. la...

Erdogan cere unitate palestinienilor după o întâlnire cu Ismail Haniyeh, liderul Hamas

Preşedintele turc Recep Tayyip Erdogan le-a cerut sâmbătă palestinienilor „să se unească”, după o întâlnire la Istanbul cu liderul Hamas, Ismail Haniyeh, potrivit AFP...
Ultima oră
Pe aceeași temă