10.6 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăEconomieFoto interviuCe măsură de siguranţă au luat Andreea Marin și soțul ei, după...

Ce măsură de siguranţă au luat Andreea Marin și soțul ei, după ce le-a fost spartă casa

Andreea Marin şi soţul ei, medicul turc, Tuncay Ozturk, au apelat la o firmă care le va păzi locuinţa non-stop, astfel încât să nu se mai repete incidentul de sâmbătă, când trei bărbaţi mascaţi, înarmaţi cu răngi le-au spart casa.

Citește și: Soţul Andreei Marin DEZVĂLUIE motivul pentru care le-a fost spartă locuința. “Puteau să mă omoare, dacă eram în casă”

„Nu este uşor să treci peste un asemenea eveniment, nu pot să dorm, mă tot gândesc  oare de ce au venit cei trei mascaţi. (…) Suntem pe punctul de a repara toate camerele din casă, imediat trebuie să sosească şi alarma”, a spus soţul Andreei Marin pentru click.ro.

După ce poliţiştii au strâns amprentele şi au luat casetele video din camerele de supraveghere, familia a apelat la o firmă de curăţenie. “Au reparat gardul şi uşa distruse de hoţi şi au făcut curăţenie generală  în casă”, a mai spus medicul.

Citește și: Casa Andreei Marin, SPARTĂ. Ce a declarat vedeta

Casa Andreei Marin a fost spartă în noaptea de vineri spre sâmbătă, când nu era nimeni acasă. Cei trei infractori mascaţi au plecat după cinci minute cu o geantă, în care fosta „zână a surprizelor” ar fi avut 1.000 de lei. Hoţii nu au luat alte obiecte valoroase, care se aflau la vedere – un laptop şi o altă geantă cu bani.

Vedeta de televiziune Andreea Marin locuieşte împreună cu soţul său, medicul turc Tuncay Öztürk, şi cu Ana Violeta, fetiţa pe care o are împreună cu Ştefan Bănică Jr., cu care a fost căsătorită şapte ani.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă