14.6 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăEconomieFoto interviuCe spun vedetele de la Hollywood despre căsătoria lui Brad Pitt cu...

Ce spun vedetele de la Hollywood despre căsătoria lui Brad Pitt cu Angelina Jolie

Vedetele de la Hollywood şi-au exprimat bucuria la aflarea veştii despre căsătoria lui Brad Pitt cu Angelina Jolie, prin intermediul unor mesaje publicate pe rețelele de socializare.

Ellen DeGeneres, renumită pentru umorul ei, a scris următorul mesaj: "Brad şi Angelina s-au căsătorit! A fost o ceremonie foarte intimă, alături de familie şi câţiva prieteni apropiaţi. Cel puţin, aşa mi-a spus zdrahonul care se afla în faţa mea".

"Felicitări, Angie şi Brad!", a scris la rândul ei pe Twitter actriţa Mia Farrow, care a publicat şi o fotografie a celebrului cuplu. "Acum, să ne concentrăm eforturile pentru ca ziua în care fiecare om va putea să se căsătorească cu persoana iubită să vină cât mai repede", a adăugat ea.

Actorul american George Clooney a declarat într-un interviu acordat joi seară că s-a bucurat foarte mult atunci când a aflat că bunul său prieten Brad Pitt s-a căsătorit cu Angelina Jolie. 

Actriţa de comedie Sandra Bernhard a trecut peste o supărare mai veche provocată de tinerii căsătoriţi şi a ţinut totuşi să îi felicite pe Twitter: "Deşi amândoi m-au minţit în trecut, în ocazii diferite, îi felicit pe amândoi, atât pe Brad, cât şi pe Angelina. Nu voi uita niciodată momentele speciale petrecute împreună".

Alte celebrităţi au preferat să se amuze şi să ironizeze vestea despre căsătoria cuplului Jolie-Pitt.

"Acum că Brad şi Angelina s-au căsătorit, pot să încep, în sfârşit, să îmi fac griji pentru data la care ei vor divorţa", a declarat actorul Michael Ian Black.

Actorul de comedie Rob Delaney a însoţit mesajul de pe Twitter – "Felicitări pentru Angelina şi Brad!" – cu o înregistrare video în care Billy Bob Thornton, unul dintre foştii soţi ai actriţei, interpreta un cântec pe care l-a compus special pentru ea.

Angelina Jolie şi Brad Pitt s-au căsătorit sâmbătă, în Franţa, a anunţat joi purtătorul de cuvânt al cuplului. Ceremonia a avut loc la doi ani după logodna cuplului hollywoodian, anunţată în 2012.

La ceremonie au participat cei şase copii ai cuplului – Maddox, în vârstă de 13 ani, Pax, în vârstă de 11 ani, Zahara, în vârstă de nouă ani, Shiloh, în vârstă de opt ani, şi gemenii Knox şi Vivienne, în vârstă de şase ani.

Angelina Jolie, în vârstă de 39 de ani, şi Brad Pitt, în vârstă de 50 de ani, s-au căsătorit într-o capelă de pe proprietatea lor din sudul Franţei – Chateau Miraval -, în cadrul unei ceremonii private, la care au participat doar membrii celor două familii şi câţiva prieteni apropiaţi ai cuplului.

Cele mai citite

SRI va gestiona sistemul informatic al ANAF

Proiectul de lege privind gestionarea sistemului informatic al ANAF de către SRI a primit un raport favorabil din partea comisiilor de specialitate și se...

Presa din Israel, despre presupusul atac asupra Iranului

Presupusul atac asupra Iranului ar trebui interpretat ca un avertisment adresat Teheranului cu privire la capacităţile ofensive ale Israelului şi ca un semn că Israelul...

Președintele COSR confirmă: „Șansele Simonei Halep de a primi un wild card la Jocurile Olimpice sunt importante”

Preşedintele Comitetului Olimpic şi Sportiv Român (COSR), Mihai Covaliu, a declarat că şansele Simonei Halep de a primi un wild card la Jocurile Olimpice...
Ultima oră
Pe aceeași temă