15.7 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăEconomieFoto interviuCel mai tânăr membru al familiei regale britanice, pe locul întâi în...

Cel mai tânăr membru al familiei regale britanice, pe locul întâi în topul “Persoanelor care contează”

Prințesa Charlotte, fiica Ducilor de Cambridge, ocupă primul loc în topul “Persoanelor care contează”, realizat de revista britanică Tatler, deşi are numai opt luni, potrivit The Telegraph, citat de Agerpres.

Născută la 2 mai 2015, Charlotte este descrisă de Tatler ca “un minunat mic ghemotoc de bucurie”, care “ne-a cucerit deși deocamdată știm foarte puține lucruri despre ea”. Mai mult, părinţii micii prinţese sunt şi ei în top, astfel că Ducesa de Cambridge, Catherine, ocupă a doua poziţie, iar prinţul William, este pe locul trei, în topul revistei.

Anul trecut, poziţia fruntaşă a fost ocupată de prințul Prince George de Cambridge, care, în 2016, se situează pe poziția a patra, exact înaintea străbunicii lui, Regina Elisabeta a-II-a.

Citeşte şi: FOTO: Cum a fost prima zi de şcoală a prinţului George

Primarul Londrei, Boris Johnson este pe locul al 18-lea, devansat de actori precum Eddie Redmayne (locul 12), laureat al Oscarului de anul trecut pentru “Cel mai bun actor în rol principal”, și Felicity Jones (16), dar și de Lizzy Jagger (14), fiica lui renumitului sir Mick Jagger, solistul formației “The Rolling Stones”.

Premierul britanic, David Cameron apare abia la poziția 65 în acest top despre a cărui mod de alcătuire revista Tatler nu dă nicio informație, mărginindu-se la a lansa cititorilor săi invitația de a face comentarii pe Facebook sau Twitter referitor la acest subiect.

 

Cele mai citite

România, debut de vis la Campionatul European de Culturism şi Fitness! Sportivii noștri au cucerit 21 de medalii în prima zi

Lotul național al României a câștigat un număr record de 21 de medalii (11 de aur, 6 de argint și 4 de bronz) în...

Unirea Shopping Center: Inima Comercială a Bucureștiului

Situat în centrul vibrant al Bucureștiului, Unirea Shopping Center nu este doar un simplu centru comercial, ci o emblemă a orașului, fiind unul dintre...

Statele membre NATO sunt profund îngrijorate „ de activitățile rău intenționate ale Rusiei” pe teritoriul Alianței

Statele membre ale NATO s-au declarat joi "profund preocupate de activităţile rău intenţionate" ale Rusiei "întreprinse recent pe teritoriul Alianţei" şi care "constituie o...
Ultima oră
Pe aceeași temă