17.3 C
București
duminică, 12 mai 2024
AcasăEconomieFoto interviuCele mai neobișnuite lucruri despre Angelina Jolie

Cele mai neobișnuite lucruri despre Angelina Jolie

Angelina Jolie este cu siguranță una dintre cele mai apreciate actrițe din întreagă lume, făcându-se cunoscută nu doar prin talentul ei, ba chiar mai mult prin calitățile pe care le prezintă din punct de vedere fizic.

Actrița are niște trăsături foarte bine conturate și care ies în evidența într-un mod deosebit. De asemenea actrița nu este una dintre acele vedete care se machiază sau se aranjează excesiv, deoarece are deja o frumusețe naturală, astfel încât nu mai are nevoie de retușuri.

Despre ea se știe că îi place să ajute oamenii, având la activ o mulțime de acțiuni caritabile, că este partenera de viață a lui Brad Pitt, că are mulți copii și câteva filme foarte interesante în care a jucat. Dar știai că nu îi place să fie îmbrățișată, de exemplu?

Uite câteva lucruri chiar neobișnuite despre Angelină Jolie:

1. Angelina Jolie și-a dezvoltat o pasiune mai ciudată, și anume: îi place să se joace cu cuțitele în viața ei intimă. I se par niște unelte atrăgătoare și chiar dacă sunt periculoase, actriței se pare că nu îi este frică.

2. Ceva foarte neobișnuit este faptul că Angelinei nu îi place să fie îmbrățișată. Ea spune că a fost îmbrățișată prea mult în copilărie și s-a săturat.

3. Ea și cu Brad dețin un pistol de care este foarte mândră. Actrița a spus că nu ar avea niciun fel de reținere să îl folosească și se simte foarte comod în preajama pistoalelor, ba chiar i se pare că sunt un fel de afrodiziace.

4. La prima ei nuntă, Angelina a ales în locul rochiei albe de mireasă, o pereche de pantaloni negri de piele.

5. Când era mai mică, a vrut să fie patroana unei firme de servicii funerare. Când a fost la o înmormântare, i s-a părut că organizarea și evenimentul nu păreau că celebrează cum trebuie viața, așa că a vrut ea să facă mai bine toate acestea, așa că s-a dus acasă și a studiat intens pentru asta. Între timp, planurile s-au mai schimbat.

6. Are o relație parcă prea deschisă și apropiată cu fratele ei; cei doi se comportă de multe ori de parcă nici nu ar fi frați, existând și un moment în care și-au apropiat buzele. Fratele James spune că Angelina că este femeia perfectă din viață lui. 

Cele mai citite

Semimaratonul Bucureștiului, câștigat de atletul etiopian Berihun Yerga

Cea de-a 13 ediţie a Semimaratonului Bucureşti a fost câștigată de atletul etiopian Berihun Yerga, care a parcurs cei 21 de km într-o oră...

Donald Tusk vrea să consolideze granița Poloniei cu Belarusul

Prim-ministrul polonez Donald Tusk a declarat, astăzi, că Varșovia începe lucrările pentru consolidarea întregii granițe estice, deoarece țara se confruntă cu ceea ce el...

FCSB a primit medaliile și trofeul de campioană a României la fotbal. Gigi Becali preocupat de parcursul echipei în cupele europene

Finanţatorul echipei de fotbal FCSB, Gigi Becali, a afirmat, sâmbătă, după partida cu CFR Cluj, pierdută cu scorul de 0-1, la finalul căruia jucătorii...
Ultima oră
Pe aceeași temă