15 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăEconomieFoto interviuCeline Dion, DEZVĂLUIRI INCREDIBILE. Prin ce perioadă de groază a trecut

Celine Dion, DEZVĂLUIRI INCREDIBILE. Prin ce perioadă de groază a trecut

Celebra interpretă canadiană Celine Dion a mărturisit că spiritualitatea ei a ajutat-o să reziste în ultimele 20 de luni, în care soţul ei, producătorul de muzică René Angélil, s-a luptat pentru a doua oară cu cancerul, potrivit tasteoflifemag.com.

Deschideţi galeria foto de mai sus pentru a vedea imagini recente cu Celine Dion, soţul şi copiii ei.

„Viaţa nu este întotdeauna perfectă. Trebuie să îi faci faţă (…) Nu ai de ales. Însă, poţi să alegi felul în care treci prin momentele grele. Dacă nu ai spiritualitate, eşuezi. Eu sunt foarte spirituală. Cred în mine, cred în familia mea şi sunt optimistă”, a spus interpreta romanocatolică, care a precizat că îşi învaţă copiii să aibă aceeaşi atitudine, astfel încât să fie puternici.

Celine Dion a anunţat că va reveni pe scenă în Las Vegas, în 27 august. Principala motivaţie a artistei pentru a reveni în faţa publicului este că soţul ei îşi doreşte acest lucru. „René este un campion. L-am iubit toată viaţa. Nu vreau să mă laud, dar eu sunt cântăreaţa lui preferată şi îşi doreşte să mă vadă din nou pe scenă”, a spus artista, în vârstă de 47 de ani.

Soţul câtăreţei Celine Dion, René Angélil, în vârstă de 73 de ani, a primit diagnosticul de cancer la gât în aprilie 1998, după care s-a recuperat. Însă, boala a recidivat în decembrie 2013.

Celine Dion şi René Angélil s-au căsătorit în anul 1994 şi au împreună trei fii, René Charles, în vârstă de 14 ani şi gemenii Eddy şi Nelson, în vârstă de patru ani. 

Cele mai citite

De ce să alegi călătoria cu autobuzul sau autocarul de la Bucureşti la Chişinău?

Călătoria cu autobuzul sau autocarul de la București la Chișinău poate fi o opțiune excelentă pentru cei care caută o modalitate confortabilă și accesibilă...

COS raportează un volum de business anual de 29 milioane de euro

COS, unul dintre cei mai importanți furnizori de servicii integrate de fit – out  și pionier al acestui segment în România, raportează un volum de...

Sepsi-FCSB 2-2 și titlul se amână în SuperLiga I

Sepsi OSK Sfântu Gheorghe a terminat la egalitate cu FCSB, 2-2 (1-2), miercuri seara, pe teren propriu, într-o partidă din etapa a şasea a...
Ultima oră
Pe aceeași temă