16 C
București
miercuri, 1 mai 2024
AcasăEconomieFoto interviuCântărețul Chris Brown a ales un nume special pentru noul său album

Cântărețul Chris Brown a ales un nume special pentru noul său album

Cântărețul american Chris Brown a anunţat pe Internet că va lansa un nou album care se va numi "Royalty", în onoarea fiicei sale. 

Artista Rita Ora, cu care Brown a colaborat pentru single-ul "Body On Me", este încântată de gestul artistului, potrivit unei surse citate de contactmusic.com.

De asemenea, fosta iubită a cântăreţului Chris Brown, Rihanna , îşi doreşte să colaboreze la albumul „Royalty”. „Chiar a scris câteva versuri pentru o posibilă melodie”, a spus o sursă apropiată interpretei, pentru HollywoodLife.com.

Chris Brown, în vârstă de 25 de ani, şi-a recunoscut fiica în luna aprilie. Royalty are un an, iar mama ei este fotomodelul Nia, în vârstă de 31 de anI.

În 8 februarie 2009, cu o zi înainte de gala premiilor Grammy, rapperul a agresat-o fizic pe Rihanna, în urma unei discuţii în contradictoriu. Artista a suferit mai multe contuzii în zona feţei şi a fost spitalizată.

Chris Brown, care avea la acea vreme vârsta de 19 ani, s-a predat la poliţie, unde a fost arestat pentru agresiune şi pentru proferarea unor ameninţări cu moartea.

Rapperul a fost pus apoi sub acuzare în mod oficial pentru agresiune şi proferarea unor ameninţări cu moartea, dar a pledat nevinovat la aceste capete de acuzare în timpul audierii preliminare.

În procesul care a urmat, în 22 iunie 2009, Chris Brown şi-a recunoscut vinovăţia şi a ajuns la o înţelegere cu Procuratura din Los Angeles. În urma acelui acord, cântăreţul a acceptat să facă muncă în folosul comunităţii, s-a aflat sub incidenţa unui regim de libertate condiţionată vreme de cinci ani şi a urmat cursuri de consiliere psihologică împotriva violenţei conjugale.

Chris Brown a început o relaţie cu modelul Karrueche Tran în anul 2011, de care s-a despărţit la sfârşitul anului 2012, pentru a începe o nouă relaţie cu Rihanna. Însă, cei doi cântăreţi s-au despărţit din nou în mai 2013, iar apoi Chris Brown şi-a reluat relaţia cu Karrueche Tran.

Cele mai citite

Doar 22% dintre copiii romi urmează studii liceale

Ponderea copiilor romi care frecventează învățământul obligatoriu este de 78% (față de 95% pentru copiii români din vecinătate). Decalajul se mărește din nou în...

VIDEO. Mesajul Patriarhului Daniel de Înviere. “Sfintele Paşti sunt sărbătoarea iertării, a păcii şi a bucuriei”

Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, Daniel, a transmis un mesaj de Sfintele Paști, evidențiind semnificația profundă a Învierii Domnului pentru credincioși. În cuvintele sale, Patriarhul subliniază...

Ministerul Agriculturii, despre banii încasați de beneficiarii Fondului European Agricol pentru Dezvoltare Rurală

Beneficiarii Fondului European Agricol pentru Dezvoltare Rurală (FEADR) au primit în această săptămână în conturile bancare o nouă tranşă de plată în valoare totală...
Ultima oră
Pe aceeași temă