15.3 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăEconomieFoto interviuChristina Aguilera, poză TOPLESS pe Instagram

Christina Aguilera, poză TOPLESS pe Instagram

După Kim Kardashian, a venit rândul cântăreței americane, Christina Aguilera, să se fotografieze aproape dezbrăcată pe Instagram. Vedeta a pus o poză pe rețeaua de socializare în care este îmbrăcată doar într-o pereche de chiloți roz și își acoperă sânii cu mânile. 

”Doar ca să știți cu mine totul este real, tot timpul. Am simțit că este timpul să împart niște chestii mai personale cu voi și este doar începutul. Noapte Bună”, a scris Aguilera alături de fotografia cu ea topless. 

Citește și: FOTO. Kim Kardashian, complet dezbrăcată. De ce a postat această poză pe Internet

Fotografia postată de Aguilera a fost făcută la un an după ce vedeta în vârstă de 34 de ani a dat naștere celui de-al doilea copil al său, o fetiță pe nume Summer Rain Rutler. 

Kim Kardashian s-a pozat pe internet, complet goală, pentru a le dovedi fanilor ei că nu a folosit o mamă surogat pentru noul său copil.

Christina Aguilera, care a devenit celebră cu hitul “Genie in a Bottle”, a câştigat patru premii Grammy, un Latin Grammy şi a vândut peste 50 de milioane de albume pe plan mondial. În 2013, a fost inclusă de prestigioasa publicaţie Time în topul 100 al celor mai influenţi oameni din lume.

Deschideți galeria foto pentru a vedea fotografia postată de Christina Aguilera pe Instagram. 

 

 

Cele mai citite

Preşedintele CJ Prahova, Iulian Dumitrescu, încă 60 de zile de control judiciar

Procurorii anticorupţie au prelungit cu încă 60 de zile măsura preventivă a controlului judiciar faţă de preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Prahova, Iulian Dumitrescu, au...

Curiozități despre Paștele Catolic: de la tradiții în Marea Britanie până la ouăle de ciocolată din Statele Unite.

Paștele catolic în 2024 se sărbătorește duminică, 31 martie. Iată 12 lucruri interesante despre Paștele Catolic: Fiecare copil din Marea Britanie primește în medie 8,8...

A venit nota de plată pentru incidentele din 8 martie. Sancțiuni fără precedent pentru Dinamo și UTA

Dinamo și UTA au fost amendate cu câte 100.000 de lei și vor disputa următoarele patru meciuri de pe teren propriu fără spectatori, în...
Ultima oră
Pe aceeași temă