13.1 C
București
luni, 6 mai 2024
AcasăEconomieFoto interviuFOTO + VIDEO. Cine este Cristina Bălan, câştigătoarea Vocea României: Sunt muzică...

FOTO + VIDEO. Cine este Cristina Bălan, câştigătoarea Vocea României: Sunt muzică și muzica este eu

Cristina Bălan, desemnată, vineri seara, câştigătoarea celui de-al cincilea sezon al show-ului "Vocea României", a fost solista trupei „Impact” şi, mai târziu, a formaţiei pop-rock „ABCD”.

După ce a aflat că a câştigat competiţia, Cristina Bălan, antrenată de Tudor Chirilă, a declarat cu lacrimi în ochi: „Sunt muzică și muzica este eu! Asta simt eu acum! Sunt copleșită de emoția momentului și nu îmi găsesc cuvintele pentru a vă mulțumi îndeajuns!”.

Deschideţi galeria foto de mai sus pentru a vedea imagini cu Cristina Bălan, câştigătoarea celui de-al cincilea sezon „Vocea României”.

Cristina Bălan are 34 de ani și este originară din București. A studiat muzica încă din clasele primare și a fost studentă timp de doi ani la Conservator. În ultimul timp, și-a dedicat toată energia gemenilor ei.

La audițiile pe nevăzute a interpretat din spatele cortinei piesa „Down on my knees” și i-a convins pe Tudor, Loredana, Smiley și Moga să se întoarcă şi să o invite în echipele lor.

În etapa duelurilor, Cristina a interpretat melodia „Sober” și l-a convins pe Tudor că merită să rămână în competiție.

În primele show-uri live, ea a cântat două piese – „Un actor grăbit” și „Squander”, iar Tudor a ales-o de fiecare dată să rămână în echipa sa.

În etapa duelurilor încrucișate, Tudor a fost impresionat de momentul sensibil creat de Cristina și a avut lacrimi în ochi în timp ce concurenta interpreta melodia „Jesus Christ Superstar”. Românii au votat-o și au trimis-o în finală.

În finală, Cristina Bălan a interpretat, în duet cu Tudor, piesa „Vama Veche”, care i-a adus aprecierea tuturor celor prezenți în sală. Ea a cântat, de asemenea, piesa „This is my life”, dar şi „The show must go on”, alături de Corul Regal.

Bălan este cel de-al cincilea artist care câştigă show-ul "Vocea României", după Ştefan Stan, Julie Mayaya, Mihai Chiţu şi Tiberiu Albu.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă