12.2 C
București
duminică, 19 mai 2024
AcasăEconomieFoto interviuCine va interpreta melodia de pe coloana sonoră a filmului ”Spectre”

Cine va interpreta melodia de pe coloana sonoră a filmului ”Spectre”

Cântăreaţa britanică Adele ar putea interpreta coloana sonoră a filmului "Spectre", din seria "James Bond", relatează Daily Mirror. 

Presa britanică a precizat că artista de 26 ani este una dintre vocile preferate de producători pentru înregistrarea noii teme muzicale. Adele a zburat la Los Angeles pentru a-şi prezenta ideile cu privire la noua melodie. 

Adele Laurie Blue Adkins, cunoscută ca Adele, este o cântăreaţă şi o compozitoare britanică. Artista a primit mai multe distincţii, inclusiv un premiu Oscar, pentru cântecul "Skyfall", de pe coloana sonoră a peliculei care îl are ca protagonist pe agentul secret James Bond, interpretat de Daniel Craig. Adele a fost prima artistă care a primit premiul Critics' Choice la BRIT Awards şi a lansat, până în acest moment, două albume, "19" şi "21". 

Filmul " Spectre", cel de-al 24 film din seria "James Bond", va fi lansat pe 6 noiembrie, anul viitor. Daniel Craig va juca, pentru a patra oară consecutiv, rolul agentului 007. Filmările pentru film vor avea loc în mai multe ţări, printre care Mexic, Italia, Austria, Marea Britanie și Maroc.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă