15.3 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăEconomieFoto interviuClaudiu Roman, fost DJ la Radio 21, s-a sinucis

Claudiu Roman, fost DJ la Radio 21, s-a sinucis

Fostul DJ al Radio 21, Claudiu Roman, a fost găsit mort în apartamentul său, vineri dimineață. Conform unor surse din poliție, acesta nu ar fi lăsat nicio explicație referitoare la gestul său.

La începutul acestei luni, Roman a aflat că a fost concediat. Claudiu Nicolae Roman a lucrat la Radio 21 până în vara acestui an, iar în prezent era organizator de evenimente.

Prietenii și rudele DJ-ului sunt șocați.

Pe site-ul său de Facebook, unul dintre prieteni a scris: ”Nu trebuia să faci asta, trebuia să fii puternic prietenul meu….Dumnezeu să te odihnească în pace!” 
 O verișoară a lui Claudiu Roman scrie: ”Nu se poate înţelege cât de grea e despărţirea, decât atunci când o fiinţă dragă pleacă de lângă noi. O cauţi şi nu o găseşti, o strigi şi nu te aude, o aştepţi şi nu mai vine. Ne rămâne doar amintirea şi un dor nestins în inimă a dragului nostru verișor”.

Presa scrie că prietenii lui Claudiu Roman au afirmat că DJ-ul nu este la prima tentativă.

Conform anchetatorilor, uşa locuinţei era încuiată pe dinăuntru, iar pe corpul bărbatului nu s-au găsit urme de violenţă.

Trupul tânărului a fost transportat la Institutul Naţional de Medicină Legală, pentru efectuarea necropsiei, principala ipoteză pe care merg anchetatorii fiind sinuciderea.

Cele mai citite

Lufthansa a evitat o grevă a salariaților chiar de Paște

Compania aeriană germană Lufthansa şi un sindicat care reprezintă personalul de la sol au anunţat miercuri că au ajuns la un acord privind salariile...

Burse de reziliență pentru elevi. Condițiile în care se acordă

Ministerul Educației (ME) a lansat în consultare publică Metodologia de acordare a burselor pentru anul școlar 2024 – 2025. Principalele noutăți sunt: Bursele de merit și...

Sectorul turistic se așteaptă la un 2024 puternic, analiză

Turismul internațional este așteptat să recupereze în 2024 pe deplin scăderile din timpul  pandemiei, estimările inițiale indicând chiar o creștere de 2% peste nivelurile...
Ultima oră
Pe aceeași temă