21.5 C
București
marți, 28 mai 2024
AcasăEconomieFoto interviuColin Farrell va juca într-un film desprins din seria Harry Potter

Colin Farrell va juca într-un film desprins din seria Harry Potter

Actorul irlandez Collin Farrell va interpreta rolul unui vrăjitor într-un film desprins din seria populară Harry Potter, ”Creaturi fantastice și unde să le găsești/Fantastic Beasts and Where to Find Them”, informează Entertainment Weekly. 

Filmul, bazat pe romanul ”Creaturi fantastice și unde să le găsești” semnat de J.K Rowling sub pseudonimul Newt Scamander, prezintă istoria creaturilor magice din universul Harry Potter. 

Citește și: VIDEO. Veste bună pentru fanii HARRY POTTER. Apare un film dedicat profesorului Snape

Astfel, Colin Farrell va juca rolul unui vrăjitor care pleacă într-o călătorie în America pentru a studia creaturile magice. Tovarăș de drum îi va fi Newt Scamander, un magiolog renumit, interpretat de Eddie Redmayne. Cei doi vor întâlni 85 de creaturi magice, care, datorită lor, vor fi studiate la școala de vrăjitorie Hogwarts. 

Colin Farrell se va alătura actorilor Eddie Redmayne, Katherine Waterston, Ezra Miller și Alison Sudo, pentru a filma pelicula care este așteptată de milioane de fani ai Harry Potter. 

Citește și: J.K. Rowling, cea mai bogată scriitoare din Marea Britanie

Filmul va apărea în cinematografe în decembrie 2016 și are în spate o echipă experimentată: producătorul David Heyman (a produs îmtreaga serie HP), regizorul David Yates ( a regizat ultimele patru filme din serie) și pe autoarea cărții, J.K Rowling, care și-a încercat pentru prima dată mâna și ca scenografă. 

 

Cele mai citite

Concediul paternal, acordat tuturor taţilor care au calitatea de salariat

Concediul paternal se va acorda tuturor taţilor care au calitatea de salariat în baza unui contract de muncă sau a unui raport de muncă,...

Plecare importantă din SRI. Cristian Bizadea părăsește instituția la doar 48 de ani

Generalul SRI, Cristian Bizadea (48 de ani), pleacă din sistem începând cu data de 1 iunie și ar fi vorba despre pensionare și nu...

STB, despre un accident produs astăzi, în care a fost implicat un tramvai

Un autoturism a virat, fără să se asigure, pe Șoseaua Ștefan cel Mare/Calea Floreasca din Capitală, sens Banu Manta, în fața unui tramvai din...
Ultima oră
Pe aceeași temă