16.1 C
București
luni, 27 mai 2024
AcasăEconomieFoto interviuCONFESIUNEA stilistului care o coafează pe Prima Doamnă. Ce pretenţii are Carmen...

CONFESIUNEA stilistului care o coafează pe Prima Doamnă. Ce pretenţii are Carmen Iohannis

Stilistul care o coafează pe soţia preşedintelui Klaus Iohannis a dezvăluit preferinţele Primei Doamne în materie de coafură, la cele mai importante evenimente la care participă. Francezul Laurent Tourette a spus că cea mai importantă condiţie pe care i-o impune Carmen Iohannis este ca înfăţişarea ei să fie cât mai naturală.

„Procedez la fel ca şi cu oricare altă clientă. Ascult cu atenţie tot ceea ce îi place şi îşi doreşte în materie de coafură şi, mai ales, ceea ce nu îi place şi nu îşi doreşte. După ce îi fac mai multe propuneri, hotărârea finală îi aparţine. Un pic de lungime şi culori calde, în nuanţe de alună, cu câteva şuviţe un pic mai deschise pentru a da o tentă luminoasă culorii, dar mai ales totul natural precum ea. Natural, dar cu clasă”, a spus Laurent Tourette, pentru Click!.

De asemenea, francezul a dezvăluit cum a ajuns să o coafeze pe Carmen Iohannis, pe care a numit-o „o doamnă adevărată”.

„Am fost contactat de către staff-ul Primei Doamne în urma unor recomandări, mai precis ale Alteţei Sale Regale şi a designerului Alexandru Ciucu, cu acesta din urmă împărţind privilegiul de a fi amândoi furnizori ai Casei Regale. Este o bucurie pentru mine, deoarece, dacă aş fi avut cetăţenie română, aş fi votat cu soţul dânsei. În afară de acest lucru, întotdeauna este plăcut să lucrez cu o doamnă adevărată”, a spus francezul.

Preţurile pe care le practică Laurent Tourette variază în funcţie de complexitate. Tuns, vopsit, coafat – între 300 şi 500 de lei. Tuns, spălat , coafat – 170 şi 210 lei, coafat coc – între 500 şi 800 de lei, tuns bărbaţi – 110 lei.

Printre vedetele care se află pe lista francezului se numără Adina Halas, Roxana Ionescu, Nadia Comăneci, Angela Gheorghiu, Roberta Anastase, Luminiţa Anghel, Cătălin Botezatu, Oana Roman şi Jorje.

Cele mai citite

Ciolacu a negociat cu Erdogan sabia lui Ștefan cel Mare, dar a primit sabia lu’ DaMucles

Ilustrație: Marian Avramescu Președintele Partidului Social Democrat (PSD), premierul Marcel Ciolacu, susține că, în timpul vizitei sale oficiale în Turcia, a negociat cu liderul...

Hamas atacă Tel Aviv. Cel puțin opt rachete au fost lansate din zona Rafah

Hamas afirmă că a lansat un „mare” atac cu rachete asupra Tel Aviv, dar nimeni nu a fost rănit, anunță Israel. Cel puțin opt rachete...

Copil de 12 ani, prins la volan într-o comună dâmbovițeană

Un copil în vârstă de 12 ani a fost prins de poliţişti în timp ce conducea o maşină pe o stradă din localitatea dâmbovițeană...
Ultima oră
Pe aceeași temă