14.3 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024
AcasăEconomieFoto interviuFOTO. Cum a petrecut Demi Lovato la ziua lui Valderrama

FOTO. Cum a petrecut Demi Lovato la ziua lui Valderrama

Actorul de origine latino-americană Wilmer Valderrama şi-a sărbătorit la sfârşitul săptămânii trecute împlinirea a 36 de ani într-un mod original şi sălbatic, informează EFE, citată de Agerpres.

Iubita lui, actriţa cântăreaţă Demi Lovato, l-a dus să petreacă o zi întreagă printre lupi.

Protagonistul serialului de televiziune ‘From Dusk Till Dawn’ s-a bucurat de compania lupilor în rezervaţia ‘Wolf Mountain’, din regiunea californiană Lucerne Valle. Aşa reiese din fotografiile pe care Demi Lovato le-a postat pe contul său de Instagram, prin care a imortalizat memorabila lor experienţă alături de aceste animale sălbatice. 

“A fost incredibil. M-am îndrăgostit de lupi şi mi-ar fi plăcut să petrec mai mult timp cu aceste creaturi maiestuoase şi spirituale”, a scris cântăreaţa pe una din aceste poze. Într-o altă poză actorul din ‘That’s 70 show’ este văzut cum mângâie unul dintre lupi, sub textul: “Priviţi ce drăguţ este sărbătoritul meu!” 

Cea mai mare declaraţie de dragoste a lui Demi Lovato pentru Valderrama au fost sub poza în care a scris: “Te iubesc, Wilmer. Meriţi o lume întreagă şi chiar mai mult”. Cei doi actori, care s-au cunoscut în 2010 în timpul înregistrării unui videoclip de sprijin pentru victimele cutremurului din Chile, sunt împreună de şase ani şi, deşi între ei este o diferenţă de 13 ani, relaţia lor este una dintre cele mai trainice de la Hollywood.

 

 

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Producția de cărbune a scăzut

Producţia de cărbune net a României a totalizat, în primele trei luni ale acestui an, 511.600 tone echivalent petrol, fiind cu 11,6% mai mică...

A fost găsită fetița dispărută la Iași. Alazaroaie Riana Danielle a plecat de la școală, dar nu mai ajunsese acasă

ALAZAROAIE RIANA DANIELLE are 10 ani și fusese văzută ultima dată purtând uniforma școlară. La momentul dispariției, ea se afla pe raza municipiului Iași,...

Evenimente de Noaptea Muzeelor

Evenimentul Noaptea Muzeelor, aflat la a XX-a ediţie, se va desfăşura în România pe tot parcursul zilei de astăzi.La eveniment şi-au anunţat participarea muzee,...
Ultima oră
Pe aceeași temă