16.6 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăEconomieFoto interviuCântăreața Pink a avut o replică dură pentru internauții care i-au criticat...

Cântăreața Pink a avut o replică dură pentru internauții care i-au criticat silueta

Celebra interpretă Pink a răspuns pe Twiiter la comentariile răutăcioase despre silueta sa, după apariția la un eveniment caritabil pentru eradicarea cancerului, conform contactmusic.com.

Deschideți galeria foto de mai sus

Citește și: „Fast & Furious 7”, pe primul loc în box-office. Ce sumă a încasat

„Vă referiți la fotografiile cu mine de la un eveniment caritabil pentru lupta împotriva cancerului, la care am participat ca să îmi sprijin prietena Dr. Maggie DiNome. Ea a primit premiul Duke pentru eforturile și contribuțiile ei importante în lupta pentru eradicarea cancerului. Însă, din păcate, greutatea mea pare mult mai importantă pentru unii dintre voi”, a scris starul pe Twitter. 

Deși interpreta, în vârstă de 35 de ani, a recunoscut că rochia neagră pe care a purat-o nu a avantajat-o, nu a cruțat comentariile fanilor. 

​Citește și: „Game of Thrones”, cel mai piratat show TV din toate timpurile

„De fapt, sunt frumoasă. Așa că, dragii mei îngrijorați, vă rog să nu vă faceți griji pentru mine. Eu nu îmi fac griji pentru mine. Nici pentru voi nu îmi fac griji. Sunt foarte bine, foarte fericită, iar corpul meu sănătos, voluptos și extrem de puternic se bucură de timpul liber pe care îl merită”, a mai scris Pink. 

Cântăreața nu este prima care le răspunde internauților care fac critici privitoare la siluetele vedetelor. În ianuarie, interpreta Iggy Azaela și-a închis contul de Twitter după ce a primit comentarii jignitoare despre înfățișarea ei. 

În anul 2006, Pink, cu numele adevărat Alecia Beth Moore, s-a căsătorit cu motociclistul profesionist Carey Hart. Cei doi au împreună o fiică, Willow Sage Hart, în vârstă de patru ani. 

Cele mai citite

Premierul Ciolacu a convocat ședința de guvern la Timișoara, unde PNL a acceptat să susțină candidatul PSD

Ședința de guvern din ziua de joi, 25 aprilie 2024, se va desfășura la Timișoara, reiese din comunicatele transmise de Guvernul României. Programul oficial al...

Preţurile la electricitate şi gaze în UE au scăzut în 2023, după explozia din 2022 (Eurostat)

Facturile la electricitate şi gaze ale consumatorilor europeni au scăzut în a doua jumătate a anului trecut, după creşterea care a început după războiul...

Marcel Ciolacu vrea să-i recompenseze pe elevii români care au performat la Concursul Internaţional “National Space Society – NASA Space Settlement Contest”

Premierul Marcel Ciolacu i-a felicitat pe elevii români premiaţi la Concursul Internaţional "National Space Society - NASA Space Settlement Contest", el afirmând că aceştia...
Ultima oră
Pe aceeași temă