5.4 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăEconomieFoto interviuCum se explică aspectul impecabil al ducesei Kate, la 10 ore după...

Cum se explică aspectul impecabil al ducesei Kate, la 10 ore după naștere

Soția prințului William, Kate Middleton, a avut un look impecabil sâmbătă, când a prezentat-o publicului pe noua prințesă. În spatele aspectului ducesei, la 10 ore de la naștere, s-a aflat o armată de profesioniști, scrie The Telegraph.

Deschideți galeria foto de mai sus pentru a vedea ce look a avut Kate Middleton la ieșirea din spital cu prințesa și cu prințul George.

Citește și: Kate și William au ales numele prințesei

Coafura și machiajul

Între profesioniști, s-a aflat și coafeza personală a ducesei, Amanda Cook Tucker, care o însoțește în călătoriile din străinătate.

Sosirea Amandei la spital a fost primul indiciu că ducesa ar putea-o prezenta pe prințesă sâmbătă. 

Amanda i-a aranjat părul ducesei și înainte de prezentarea prințului George. 

De asemenea, Amanda ar fi ajutat-o pe Kate cu machiajul, deși ducesa obișnuiește să se ocupe singură de acest aspect. 

Kate  fost dată cu un ruj în nuanță coral, tuș negru pentru ochi, fard de pleoape și de obraz.

Rochia

Rochia purtată de Kate a fost creată de designerul Jenny Packham, acceași specialistă care a îmbrăcat-o pe ducesă când a plecat de la spital cu prințul George. 

Citește și: FOTO+VIDEO. Primele imagini cu prințesa de Cambridge, fiica lui Kate și William

Rochia a fost gândită ca să ascundă formele ducesei de după naștere. Materialul ales este cu flori galbene, „Piciorul cocoșului”, imprimate pe fundal alb. Ținuta a fost asortată cu pantofi de culoarea pielii. 

De asemenea, asistenta personală a ducesei, Natasha Archer, s-a asigurat că soția prințului a avut totul la îndemână. Archer a mai lucrat și pentru ducele și ducesa de Gloucester.

În plus, lângă Kate s-a aflat și secretara ei personală, Rebecca Deacon, care a lucrat și pentru organizația caritabilă a prințului Harry, Sentebale. Deacon ar fi anunțat membrii familiei regale despre nașterea prințesei și ar fi aranjat vizita prințului George la spital. 

Cel mai nou membru al echipei cuplului regal este secretarul de comunicare, Jon Knauf. Jon a studiat științe politice în Noua Zeelandă și a fost consultantul fostului prim-ministru al Noii Zeelande, Helen Clark. 

Citește și: Prințul Charles și Camilla, încântați de noua prințesă

Knauf a aranjat întregul eveniment în cadrul căreia a fost rezentată fiica prințului William și a soției lui, Kate Middleton. 

Medicii

Nașterea a fost supravegheată și condusă de chirurgul ginecolog al familiei regale, Guy Thorpe-Beeston, și chirurgul ginecolog al reginei Elisabeta a II-a, Alan Farthing. Medici au fost prezenți și la nașterea prințului George. 

De asemenea, nașterea a fost asistată de doctorul recunoscut pentru transplantul de organe de nou-născuți, Sunit Godambe. Medicul a fost prezent și la nașterea prințului George. 

La naștere au mai fost prezenți profesorul la Imperial College London, doctorul Huw Thomas, care a fost, până în luna iulie 2014, medicul personal al reginei și șeful cadrelor medicale ale familiei regale. 

În afară de medici, la naștere au ajutat moașele Jacqui Dunkley-Bent și Arona Ahmed. Ahmed a petrecut, de altfel, cel mai mult timp cu ducesa în timpul travaliului. 

Ducesa de Cambridge, soţia prinţului William, a născut o fetiţă, sâmbătă, la maternitatea St. Mary din Londra, bebeluşul fiind al doilea copil al cuplului princiar şi al patrulea în ordinea de succesiune la tronul Marii Britanii.

 

Cele mai citite

Urzicile: Delicii Verzi Pline de Nutrienți și Beneficii pentru Sănătate

Urzicile, deși adesea evitate din cauza proprietăților lor iritante la contactul cu pielea, sunt o sursă valoroasă de nutrienți și au numeroase beneficii pentru...

Urzicile: Delicii Verzi Pline de Nutrienți și Beneficii pentru Sănătate

Urzicile, deși adesea evitate din cauza proprietăților lor iritante la contactul cu pielea, sunt o sursă valoroasă de nutrienți și au numeroase beneficii pentru...

Nicușor a lansat cel mai mare fake-news de campanie

Nicușor Dan a rostogolit cea mai mare minciună din actuala campanie electorală. Presa neomarxistă s-a grăbit să preia anunțul echipei sale, potrivit căruia Agenția...
Ultima oră
Pe aceeași temă