7.7 C
București
miercuri, 27 martie 2024
AcasăEconomieFoto interviuCum va sărbători Pharrell Williams Ziua Internațională a Fericirii

Cum va sărbători Pharrell Williams Ziua Internațională a Fericirii

Celebrul cântăreț Pharrell Williams va ilumina, vineri, clădirea Emipre State Building în galben, pentru a marca Ziua Internațională a Fericirii, informează contactmusic.com.

Citește și: Ce boală o ține pe bancă pe Jessie J

„Într-un an în care sunt atâtea probleme în lume, de la conflicte sociale la schimbări climatice, avem nevoie de momente în care să ne oprim și să sărbătorim fericirea”, a spus Pharrell.

După ce clădirea Emipre State Building va fi iluminată în galben, interpretul va susține și un discurs prin care își dorește să îi implice pe tineri în prevenirea schimărilor climatice.

În afară de tineri, publicul lui Pharrell va fi format din oficiali ai Națiunilor Unite și din specialiști în probleme climatice.

„Este foarte important să ne protejăm planeta pentru a ne putea păstra fericirea. De aceea, am ales să sprijin mișcarea Live Earth pentru determinarea realizării unor acțiuni în problema climei”, a mai spus interpretul.

Citește și: Ce actriță a fost înnobilată de regina Marii Britanii

De asemenea, Williams a postat pe internet o listă cu șapte elemente cheie ale fericirii lui. În această listă, artistul a inclus recunoștința, educația, empatia, muzica, generozitatea, creativitatea și respectarea egalității oamenilor.

„Egalitatea înseamnă toleranță, iubire și putere”, a scris artistul.

În plus, Pharrell Williams va găzdui pe internet și o petrecere a „fericirii”. Artistul le-a cerut fanilor să posteze imagini cu ei înșiși pe site-ul petrecerii. Imaginile vor fi transformate în animații care dansează.

Cele mai citite

Rezultate fotbal: România a pierdut cu 2-3 în fața Columbiei. La EURO 2024 va înfrunta Ucraina

Naţionala de fotbal a României a fost învinsă de reprezentativa Columbiei cu scorul de 3-2 (2-0), loc marţi seara, pe Stadionul Civitas Metropolitano din...

Un judecător i-a impus restricții de comunicare lui Donald Trump

Judecătorul din procesul penal al lui Donald Trump la New York i-a impus marţi restricţii de comunicare, în special în ceea ce priveşte martorii,...

Mii de persoane cer demisia la Budapesta premierului Viktor Orban după un caz de corupție

Mii de persoane au manifestat marţi la Budapesta pentru a cere demisia premierului Viktor Orban, după difuzarea unei înregistrări audio care pretinde să dovedească...
Ultima oră
Pe aceeași temă