10 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăEconomieFoto interviuCuplul hollywoodian Jennifer Garner şi Ben Affleck se destramă. Cât costă divorţul

Cuplul hollywoodian Jennifer Garner şi Ben Affleck se destramă. Cât costă divorţul

Celebrii actori Jennifer Garner şi Ben Affleck se despart după 10 ani de căsnicie. Divorţul vedetelor va costa 150 de milioane de dolari, potrivit dailymail.co.uk.

„Jen se pregăteşte emoţional pentru acest divorţ de ceva timp. Merge la un psiholog ca să înţeleagă cum să facă faţă divorţului şi cum să îşi pregătească copiii. Ea va obţine custodia lor”, a spus o sursă apropiată cuplului.

Prietenii actriţei cred că ea şi Ben Affleck nu se potrivesc deloc, chiar dacă actorului îi place să îşi petreacă timp cu copiii, potrivit aceleiaşi surse.

Ben Affleck, în vârstă de 42 de ani, şi Jennifer Garner, în vârstă de 43 de ani, au împreună trei copii, Seraphina, de şase ani, Violet, de nouă ani, şi Samuel, de trei ani.

Cele două staruri s-au cunoscut în anul 2001, pe platourile de filmare ale filmului „Pearl Harbor”, după care s-au îndrăgostit  în timpul filmărilor peliculei „Daredevil”, din anul 2003.

Deschideţi galeria foto de mai sus pentru a vedea imaginile cu Jennifer Garner, Ben Affleck şi copiii lor.

Între anii 2002 şi 2004, Ben Affleck a avut o relaţie cu Jennifer Lopez, cu care s-a şi logodit. Însă, cei doi au anulat căsătoria pe ultima sută de metri. 

Citeşte şi: FOTO. Jennifer Lopez şi-a făcut o schimbare de look. Cum arată artista

Cele mai citite

Isărescu: Ne propunem să adâncim şi să extindem colaborarea pe care o avem prin parteneriatul BNR-ASE

Banca Naţională a României îşi propune să adâncească şi să extindă parteneriatul cu Academia de Studii Economice, scopul fiind acela de a construi în...
00:01:00

China emite cea mai severă avertizare pentru ploi torențiale după inundații devastatoare

Peste 100.000 de persoane au fost evacuate în sudul Chinei din cauza ploilor abundente și a inundațiilor mortale, guvernul emițând marți cea mai înaltă...

Avantajele unui pat boxspring

Patul este, fără îndoială, una dintre cele mai importante piese de mobilier. În primul rând, asigură confortul locatarilor și contribuie la îmbunătățirea designului dormitorului....
Ultima oră
Pe aceeași temă