4.9 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăEconomieFoto interviuCutremur la Hollywood: Johnny Depp se desparte de noua lui soție. Care...

Cutremur la Hollywood: Johnny Depp se desparte de noua lui soție. Care este motivul

Actorul Johnny Depp și soția sa Amber Heard sunt pe cale să divorțeze, arată documentele depuse la un tribunal din Statele Unite, potrivit BBC.

Heard, în vârstă de 30 de ani, a depus, duminică, actele de divorț la un tribunal din Los Angeles, motivând că între ei sunt diferențe ireconciliabile. Potrivit site-ului TMZ, Johnny Depp ar fi cerut judecătorului să respingă cererea actriței de a primi o indemnizație de întreținere.

Cei doi s-au despărțit după ce mama actorului a decedat, mai precizează sursa citată.

Recent, Depp și soția sa au fost implicați într-un scandal în Australia, după ce Amber Heard și-a introdus, ilegal, câinii în țară. În aprilie, ea a pledat vinovată, fiind acuzată că a falsificat documente.

După încheierea cazului, cuplul a publicat o filmare video în care și-au exprimat regretul pentru decizia de a încălca regulile statului australian și i-au sfătuit pe toți călătorii să respecte legislația.

Actorul de 52 de ani și soția sa s-au întâlnit pe platourile de filmare ale filmului „The Rum Diary”, în anul 2011. Ei s-au căsătorit în urmă cu 15 luni și nu au niciun copil împreună.

Johnny Depp a avut o relaţie de 15 ani cu interpreta franceză Vanessa Paradis. Cei doi s-au despărţit în 2012 şi au împreună o fiică, Lily-Rose, în vârstă de 16 ani, şi un fiu, Jack, în vârstă de 13 ani.

 

 

Cele mai citite

Ce trebuie să ai în vedere atunci când dorești să achiziționezi o barcă?

De la mic la mare, cu toții simțim o atracție deosebită pentru întinderile de apă. Când eram mici, mergeam la râu sau mare și...

Ce trebuie să ai în vedere atunci când dorești să achiziționezi o barcă?

De la mic la mare, cu toții simțim o atracție deosebită pentru întinderile de apă. Când eram mici, mergeam la râu sau mare și...

Nicușor a lansat cel mai mare fake-news de campanie

Nicușor Dan a rostogolit cea mai mare minciună din actuala campanie electorală. Presa neomarxistă s-a grăbit să preia anunțul echipei sale, potrivit căruia Agenția...
Ultima oră
Pe aceeași temă