21.6 C
București
luni, 29 aprilie 2024
AcasăEconomieFoto interviuDEZVĂLUIRE. Cum i-a frânt inima Marilyn Monroe lui Frank Sinatra

DEZVĂLUIRE. Cum i-a frânt inima Marilyn Monroe lui Frank Sinatra

Sex-simbolul Marilyn Monroe i-a frânt inima celebrului interpret Frank Sinatra, după ce i-a refuzat cererea în căsătorie, potrivit unei noi cărţi biografice dedicată cântăreţului, citată de contactmusic.com.  

Sinatra a cerut-o în căsătorie pe actriţă în 1961, cu un an înainte de moartea ei. Însă, Marilyn Monroe l-a refuzat, ca să se împace cu soţul ei, Joe DiMaggio, potrivit cărţii „Sinatra: The Chairman”, semnată de James Kaplan. 

Deschideţi galeria foto de mai sus pentru a vedea imagini cu Frank Sinatra şi Marilyn Monroe. 

„Da, Frank a vrut să se însoare cu ea. A cerut-o, dar ea a spus <<nu>>”, i-a declarat apropiatul lui Sinatra, Jilly Rizzo, autorului.

Citeşte şi: Fantoma lui Marilyn Monroe cere dreptate de 53 de ani. Cele mai populare teorii în privinţa morţii ei. IMAGINI RARE

De asemenea, cartea lui Kaplan arată că Frank Sinatra şi Joe DiMaggio au devenit rivali şi, în consecinţă, Sinatra nu a avut voie să participe la ceremonia funerară a actriţei.

„Nu există dubii că Frank a fost îndrăgostit de Marilyn”, a spus impresarul Milt Ebbins.

Un an mai târziu, în 1962, Monroe l-ar fi însoţit pe Sinatra în Cal Neva. Totuşi, o săptămână mai târziu, actriţa s-ar fi sinucis.

Potrivit lui James Kaplan, Sinatra şi Monroe s-au întâlnit în anul 1954, când interpretul era căsătorit cu a doua lui soţie, Ava Gardner. În anul 1957, cei doi au flirtat timp de câteva luni.

Cartea biografică „Sinatra: The Chairman” va fi lansată în 27 octombrie.

Cele mai citite

Anunț făcut de ministrul Educației. Cum își pot echivala unii elevi examenul de bacalaureat

Conform declarației ministrului Educației, Ligia Deca, elevii care au obținut premii individuale la concursurile sau olimpiadele școlare internaționale recunoscute de Ministerul Educației vor putea...

Benzina a ajuns mai scumpă decât motorina. Cât costă un litru de combustibil la pompă

În urmă cu doar câteva luni şoferii care alimentau cu motorină plăteau per litru cu 75 de bani în plus faţă de cei care...

Cărucioarele pentru bebeluși – află ce model să alegi pentru a fi cel mai folosit accesoriu pentru micuțul tău

Procesul continuu de dezvoltare al tehnologiei nu a ocolit nici domeniul produselor pentru copii, unde, spre exemplu, cărucioarele pentru bebeluși au parcurs o...
Ultima oră
Pe aceeași temă