12.2 C
București
duminică, 19 mai 2024
AcasăEconomieFoto interviuDEZVĂLUIRE. De ce au refuzat Smiley și Pavel Bartoș să plece de...

DEZVĂLUIRE. De ce au refuzat Smiley și Pavel Bartoș să plece de la ProTV

Antrenor la emisiunea de divertisment "Vocea României" și prezentator la "Românii au talent", Smiley a dezvăluit, recent, că el și colegul lui, Pavel Bartoș, și-au asumat un risc anul trecut și au rămas la ProTv, deși primiseră o ofertă să plece, anul trecut, când multe vedete au "migrat " la Antena 1.

"Eram implicaţi ambii în aceste două proiecte. Şi noi am mers ca echipă tot timpul. Am luat decizia asta pentru că aşa am considerat că e mai bine pentru noi. Şi uite, decizia a fost foarte bună. Plus, că noi suntem în Pro TV de mulţi ani. Eu sunt acolo de 10 ani. Sunt ataşat de brandul ăsta. Deşi, din păcate, cam toţi oamenii cu care am lucrat, nu mai sunt la Pro TV. Deşi, cu părere de rău nu mai lucrez cu oamenii aceia, ne-am asumat un risc rămânând fără să ştim ce se va întâmpla. Am avut de muncă mai mult ca înainte. A venit o echipă nouă. A trebuit să stăm cu ea, a fost greu", a spus Smiley pentru Radu Buzoianu.

De asemenea, artistul a mărturisit că el și Pavel Bartoș s-au cunoscut în urmă cu șase ani, înainte de primele preselecții "Românii au talent" și de atunci sunt prieteni buni. ”Din toată povestea asta cu ”Românii au talent”, prietenia cu Pavel Bartoş e cel mai mare câştig al meu”, a mai spus artistul.

Totodată, Smiley a mai mărturisit că venirea lui Tudor Chirilă în locul lui Horia Brenciu a fost luată în calcul la propunerea sa şi a celorlalţi antrenori de la „Vocea României“. „A fost o alegere pe care noi trei am făcut-o. Noi l-am vrut şi l-am propus. Au fost mai multe variante, asta a fost propunerea noastră“, a spus vedeta.

În plus, artistul a dezvăluit că a fost deranjat de Horia Brenciu, care a plecat de la ProTV fără să anunțe. “Nu mi-a picat bine! Pentru că noi am aflat din presă. Nu mi-a picat bine“, a spus Smiley.

În anul 2014, când s-a schimbat conducerea ProTV, mai mulți oameni din echipă au plecat la Antena 1. Între ei se numără Ştefan Bănică Jr, Horia Brenciu, Mihai Petre, și Mona Segall.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă