12 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăEconomieFoto interviuDivorțul de Brad Pitt ar fi apropiat-o pe Angelina Jolie de Johnny...

Divorțul de Brad Pitt ar fi apropiat-o pe Angelina Jolie de Johnny Depp

Angelina Jolie s-ar fi apropiat foarte mult de actorul Johnny Depp, după ce a decis să divorțeze de Brad Pitt, a declarat un apropiat al actriței pentru ziarul britanic The Sun, informează Mediafax.

Potrivit sursei, cei doi actori „vorbeau deja foarte mult când Amber Heard a început divorțul împotriva lui Johnny”. După ce Jolie a decis să se despartă de Brad Pitt, Depp i-ar fi devenit confident.

Totodată,  ziarul spaniol La Vanguardia relatează că, șa o săptămâna după ce Angelina Jolie a depus cererea de divorț, ea s-ar fi mutat cu cei șase copiii ai în Malibu. Proprietatea se află la 50 de minute distanță cu mașina de reședința în care locuia împreună cu Brad Pitt, pe dealurile Los Feliz, din Los Angeles. Informația a fost publicată marți pe site-ul TMZ, care a dezvăluit și știrea divorțului.

De mai multe zile au fost văzute camioane de mutare intrând și ieșind din căminul actorilor din Los Angeles. Potrivit TMZ, Angelina Jolie a închiriat o vilă în Malibu, pentru 95.000 de dolari pe lună. Noua reședință a actriței ocupă o suprafață de peste 1.000 de metri pătrați și are cinci camere, cinci băi, piscină, o sală de gimnastică și o grădină mare. 

TMZ informează de asemenea că Brad Pitt a rămas închis zilele acestea în casa lor din Los Felices, devastat de cererea de divorț și de ancheta federală deschisă împotriva lui, având în vedere că FBI investighează o presupusă agresiune verbală și fizică a actorului asupra unuia dintre copiii săi. Faptele ar fi avut loc la bordul avionului privat cu care familia se întorcea din Franța la casa din Los Angeles, pe 14 septembrie.

Acest incident ar fi stat la baza deciziei actriței de a înainta divorțul în care solicită custodia celor șase copii, cu permis de vizită pentru Brad Pitt, deși acesta a anunțat că va lupta pentru a obține împărțirea custodiei.

Potrivit mass-media americane, Angelina i-ar fi blocat telefonul lui Brad Pitt pentru a evita ca actorul să o sune ori să-i trimită mesaje și acesta este total distrus de această afacere care l-a prins total nepregătit. Actrița a depus cererea la tribunal luni la închiderea programului. Potrivit mass-media, actorul în vârstă de 52 de ani este „total devastat și distrus” pentru că nu a crezut că amenințarea divorțului va fi definitivă, deși anterior au existat avertismente. Potrivit presei, Brad Pitt dorea să-și salveze căsnicia și era dispus să facă „totul” pentru aceasta.

 

 

Cele mai citite

Ruptură totală între Ciolacu și Piedone: Am încheiat orice dialog şi orice ofertă pentru Cristian Popescu Piedone

Liderul PSD Marcel Ciolacu a declarat joi că a încheiat orice dialog şi orice ofertă pentru Cristian Popescu Piedone. Ciolacu îi transmise joi lui...

Rusia ar putea ataca Polonia dacă NATO ar aduce acolo arme nucleare

Rusia amenință că va ataca o țară membră a Alianței Atlanticului de Nord (NATO). Vice-ministrul rus de Externe a spus că acest lucru se...

GALERIE FOTO. Sexy-fotbalista Madelene Wright, cu biciul în mână în fața fanilor

Sexy-fotbalista Madelene Wright le-a crescut pulsul admiratorilor de pe Instagram cu cea mai recentă postare, în care și-a promovat pagina de OnlyFans cu ajutorul...
Ultima oră
Pe aceeași temă