13.9 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăEconomieFoto interviuDouă premii Emmy pentru emisiunea de divertisment "The Colbert Report"

Două premii Emmy pentru emisiunea de divertisment “The Colbert Report”

În cadrul premiilor Emmy 2014, emisiunea TV "The Colbert Report", difuzată pe postul Comedy Central Extra, a câștigat premiul pentru Outstanding Variety Series și premiul pentru Outstanding Writing. 

În cadrul ceremoniei, după ce Gwen Stefani a anunțat câștigătorul, însă a pronunțat greșit numele emisiunii, Jimmy Fallon i-a luat premiul lui Stephen Colbert, în glumă. Prezentatorul emisunii "The Colbert Report", recunoscut pentru spontaneitatea sa, a intrat în jocul lui Jummy Fallon și i-a șoptit acestuia ce discurs să țină în locul său.

Întregul moment a fost unul foarte comic, deoarece Fallon a mulțumit familiei lui Colbert, iar abia apoi i-a permis acestuia să susțină discursul real, în care acesta a mulțumit Comedy Central și a menționat cât de bine a fost să fie gazda emisiunii în ultimii nouă ani.

Colbert Report are drept punct de plecare emisiunea Daily Show cu Jon Steward, difuzată în România de Comedy Central Extra şi parodiază toate convenţiile unei televiziuni de ştiri, în special vedetele talk-show-urilor politice.

"The Colbert Report" poate fi urmărită în România pe Comedy Central Extra, de luni până vineri, la 21:15. 

Cele mai citite

Beat la volan, cu 218 km pe oră în localitate

Un șofer în vârstă de 41 de ani din Craiova a fost prins de polițiști conducând băut la volan și cu o viteză de...

Emma Răducanu, eliminată de Iga Swiatek în semifinalele turneului de la Stuttgart

Jucătoarea poloneză de tenis, Iga Swiatek, ocupanta locului 1 în clasamentul WTA și principala favorită la turneul WTA 500 de la Stuttgart, Germania, s-a...

Tesla reduce cu 2.000 de dolari prețurile modelelor Y, X și S în SUA

Tesla a redus prețurile din SUA ale vehiculelor sale Model Y, Model X și Model S cu 2.000 de dolari fiecare, la câteva zile...
Ultima oră
Pe aceeași temă