13.9 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăEconomieFoto interviuEagles of Death Metal vor să fie primii pe scenă la redeschiderea...

Eagles of Death Metal vor să fie primii pe scenă la redeschiderea Bataclan

Solistul trupei californiene rock „Eagles of Death Metal” a anunţat că el şi colegii lui vor să fie primii care să susţină un concert la redeschiderea sălii de concerte Bataclan, unde a avut loc un atentat al grupării teroriste Stat Islamic, în urma căruia au murit 89 de oameni, scrie SkyNews.

„Nu vreau să îmi petrec viaţa încercând să le fac pe plac unor nemernici. Vreau să îmi petrec viaţa zâmbind cu prietenii. Abia aştept să mă întorc în Paris şi să cânt. Vreau să revin. Vreau să fim prima trupă care susţine un concert la Bataclan când se redeschide. Am fost acolo când s-a făcut linişte, pentru un minut. Prietenii noştri au murit acolo. Voi merge din nou acolo şi voi trăi”, a spus solistul formaţiei, Jesse Hughes, într-un interviu pentru Vice.

Citeşte şi: Atentatele din Paris. Teroristul Abdelhamid Abaaoud s-a întors la locul atentatului. Ce avea în plan

„Eagles of Death Metal” trebuiau să susţină spectacole în Europa până în 10 decembrie, dar şi-au amânat toate concertele.

În atacul de la sala de concerte Bataclan din Paris, din 13 noiembrie, au fost omorâte 89 de persoane. Alte zeci de persoane au fost ucise la terase şi restaurante din Paris. În total, 130 de oameni au fost ucişi în atentatele revendicate de reţeaua teroristă Stat Islamic.

La cinci zile de la atentatele de la Paris, polițiștii au descins în forță în Saint-Denis, o localitate aflată la periferia Parisului. Principala țintă a acestui raid a fost organizatorul atentatelor, Abdelhamid Abaaoud. El a fost omorât, miercuri, de poliţiştii francezi.

Cele mai citite

Lamborghini va fabrica o ediție limitată a variantei Huracan

Lamborghini a prezentat o ediție specială a modelului italian, cu patru vopsele deosebite, stil camuflaj. Au fost produse doar 12 exemplare, toate fiind deja...

Tesla reduce cu 2.000 de dolari prețurile modelelor Y, X și S în SUA

Tesla a redus prețurile din SUA ale vehiculelor sale Model Y, Model X și Model S cu 2.000 de dolari fiecare, la câteva zile...

Boloș. după discuțiile cu agențiile internaționale, în SUA. VIDEO

Agenţiile ne-au reconfirmat ratingul suveran şi perspectiva stabilă, dar asta nu înseamnă că nu există loc de creştere, pentru că investitorii străini au tendinţa...
Ultima oră
Pe aceeași temă