15.7 C
București
duminică, 19 mai 2024
AcasăEconomieFoto interviuEnrique Iglesias s-a rănit în timpul unui concert

Enrique Iglesias s-a rănit în timpul unui concert

Enrique Iglesia a fost rănit la două degete după ce a încercat să prindă una dintre dronele care făceau poze în timpul unui concert susţinut în Mexic, informează Mediafax.

”Ceva nu a mers aşa cum era planificat şi a avut un accident”, este mesajul postat pe Instagram de un reprezentant al artistului, conform BBC.

După incident, cântăreţul a continuat spectacolul, iar imaginile surprinse în timpul concertului şi postate ulterior pe reţelele sociale îl arată pe acesta cu mâna dreapta bandajată şi cu tricoul pătat de sânge.

Joe Bonilla, agentul de presă al artistului, a declarat că acesta „a decis să continue şi a cântat 30 de minute în timp ce sângera”.

După spectacol, Enrique Iglesias a decolat de urgenţă cu un avion care l-a transportat la Los Angeles pentru îngrijiri medicale.

 

Cele mai citite

Irak ajută la misiunea de căutare a elicopterului ce îl transporta pe președintele Iranului

Elicopterul care îl avea la bord pe președintele Iranului, Ebrahim Rayeesi, a aterizat forțat, iar echipele de salvare fac eforturi să ajungă la locul...

VIDEO. “Țeapa” luată de Cristina Cioran. Cum a pierdut 100.000 de euro

Cristina Cioran, actriță și vedetă TV, a dezvăluit recent o experiență financiară dureroasă, în care a pierdut toți banii pe care îi economisise pentru...

Clotilde Armand și-a lansat o carte în care descrie lupta “nevăzută” din Primăria Sectorului 1

Clotilde Armand, primarul Sectorului 1 și candidată la cel de-al doilea mandat, și-a lansat o carte pe care a intitulat-o "Din primărie. Partea nevăzută". O...
Ultima oră
Pe aceeași temă