12.1 C
București
sâmbătă, 4 mai 2024
AcasăEconomieFoto interviuEurovision 2015: Trupa Voltaj, mesaj EMOŢIONANT după calificarea în finală. VIDEO

Eurovision 2015: Trupa Voltaj, mesaj EMOŢIONANT după calificarea în finală. VIDEO

Reprezentanta României la concursul muzical Eurovision 2015, trupa Voltaj, le-a mulţumit susţinătorilor pe pagina de Facebook, după ce s-au calificat în finala concursului.

Deschideţi galeria foto de mai sus pentru a vedea imagini cu trupa Voltaj la concursul Eurovision 2015, dar şi cu mesajul pe care l-au postat pe Facebook.

“Vă mulţumim tuturor celor care aţi fost alături de noi şi ne-aţi votat! Datorită vouă suntem în finala Eurovision!”, au scris membrii formaţiei pe pagina de Facebook. 

Mesajul trupei Voltaj a atras aproape 8.000 de aprecieri şi numeroase felicitări şi mesaje de susţinere.

Citeşte şi: Trupa Voltaj s-a CALIFICAT în finala Eurovision 2015

“Felicitări! De la Sistem încoace, sunteți chiar primii care i-ați lăsat pe «mute» pe cei prezenți acolo. Ne (re)vedem în finală”, “Bravo băieţi ! Felicitări ! Aţi fost la înălţime ! Mult succes în continuare !” şi “Am plâns de emoții… Felicitări… Sper să câștigăm, Bravo Voltaj”, au scris românii pe pagina de facebook a artiştilor.

De asemenea, câţiva dintre susţinătorii trupei Voltaj au apreciat alegerea artiştilor de a cânta în limba română pe scena Eurovision.

“Faptul că aţi cântat în română a fost şi este apreciat”, “Respect, pentru textul în limba română”, “Felicitări că aţi cântat în română”, au scris câţiva dintre fanii Voltaj.

În plus, câţiva dintre utilizatori au scris pe Facebook că s-au regăsit în mesajul piesei “De La Capăt”, pe care artiştii au interpretat-o pe scena Eurovision.

“Superbă melodie, descrie exact durerea noastră, a celor care a trebuit să ne lăsăm țara și pe cei dragi, pentru a putea oferi mai multe copiilor noștri”, a scris unul dintre susţinătorii trupei.

De altfel, înainte de a intra în concurs, solistul trupei Voltaj, Călin Goia, a declarat că va urca pe scenă cu gândul la românii din străinătate și la copiii pe care mulți dintre ei sunt nevoiți să îi lase acasă.

Finala Eurovision 2015 va avea loc sâmbătă pe scena Wiener Stadhalle, din capitala Austriei. 

 

Cele mai citite

Povestea șeicilor liberali veniți să se scalde în manelele din Dâmbovița

Ilustrație: Marian Avramescu Pentru ca oamenii de rând să nu poată fi invidioși pe călătoriile președintelui Klaus Iohannis și pe cele ale președdintelui Partidului...

Povestea șeicilor liberali veniți să se scalde în manelele din Dâmbovița

Ilustrație: Marian Avramescu Pentru ca oamenii de rând să nu poată fi invidioși pe călătoriile președintelui Klaus Iohannis și pe cele ale președdintelui Partidului...
Ultima oră
Pe aceeași temă