4.9 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăEconomieFoto interviuEurovision 2015: Cum este cotată trupa Voltaj de marile case de pariuri

Eurovision 2015: Cum este cotată trupa Voltaj de marile case de pariuri

Trupa Voltaj, care va reprezenta România în finala de sâmbătă de la Eurovision, nu este prea bine cotată de casele internaţionale de pariuri, care preconizează că trupa română se va situa pe locul 22, relatează Mediafax.

Voltaj reprezintă România cu piesa “De la capăt”, pe care o va cânta în limba română.

Cine sunt favoriţii

Favorita la câştigarea competiţiei din acest an este Suedia, care este reprezentată de cântăreţul Måns Zelmerlöw, cu melodia “Heroes”, cu o cotă de 2,35, potrivit site-ului eurovisionworld.com, care a prezentat cotele a zece case de pariuri pentru finala Eurovision,

Pe locul al doilea în finala Eurovision 2015 se situează reprezentanta Rusiei, Polina Gagarina, cu melodia “A Million Voices” (cotă de 4,5 potrivit Unibet). Locul al treilea este ocupat de reprezentanţii Italiei, trupa Il Volo, cu melodia “Grande Amore”.

Topul zece al favoriţilor la câştigarea finalei Eurovision este continuat de: Australia, Estonia, Belgia, Serbia, Norvegia, Azerbaidjan şi Slovenia.

Reprezentanta României, trupa Voltaj, cu melodia “De la capăt/ All Over Again”, se situează pe locul 22, având o cotă de 126 în finala Eurovision 2015, potrivit caselor de pariuri Unibet, Bet365 şi Coral, şi o cotă de 101 la alte case de pariuri, precum Boyle Sports, Sky Bet şi Betway.

România este urmată în acest clasament al caselor de pariuri de Armenia, Austria, Germania, Polonia şi Muntenegru, aceasta din urmă fiind pe ultimul loc, 27, cu o cotă de 251, conform Unibet.

România va intra în finala de sâmbătă pe poziţia 20.

Cea de-a 60-a ediţie a concursului Eurovision are loc la Viena, în Austria, după ce artistul travestit Conchita Wurst a câştigat ediţia din 2014 a competiţiei, cu piesa “Rise Like a Phoenix”.

Cele mai citite

Ce trebuie să ai în vedere atunci când dorești să achiziționezi o barcă?

De la mic la mare, cu toții simțim o atracție deosebită pentru întinderile de apă. Când eram mici, mergeam la râu sau mare și...

Ce trebuie să ai în vedere atunci când dorești să achiziționezi o barcă?

De la mic la mare, cu toții simțim o atracție deosebită pentru întinderile de apă. Când eram mici, mergeam la râu sau mare și...

Nicușor a lansat cel mai mare fake-news de campanie

Nicușor Dan a rostogolit cea mai mare minciună din actuala campanie electorală. Presa neomarxistă s-a grăbit să preia anunțul echipei sale, potrivit căruia Agenția...
Ultima oră
Pe aceeași temă