22.4 C
București
duminică, 19 mai 2024
AcasăEconomieFoto interviuFamilia cântărețului Gabriel Cotabiță a rupt tăcerea. Ce a spus despre starea...

Familia cântărețului Gabriel Cotabiță a rupt tăcerea. Ce a spus despre starea artistului

Fiicele cântărețului Gabriel Cotabiță le-au mulțumit fanilor pentru mesajele de susținere și i-au asigurat că tatăl lor este bine îngrijit la Spitalul Floreasca. Însă, cele trei fete au rugat presa să nu încerce să obțină informații despre artist și au promis că personalul medical va face o declarație în cursul zilei de luni.

Deschideți galeria foto de mai sus pentru a vedea imagini cu fiicele cântărețului Gabriel Cotabiță și mesajul pe care l-au postat pe Facebook.

Citește și: Fanii îl imploră pe Gabriel Cotabiță să își revină. Ce mesaje emoționante i-au scris pe pagina de Facebook

„Multumim din inimă tuturor celor care ne trimit gânduri bune și vor continua să facă acest lucru și să ne fie alături. În acest moment, tatăl nostru beneficiază de toată îngrijirea medicală necesară și mulțumim pe această cale echipei Spitalului Floreasca pentru dedicația și profesionalismul de care dau dovadă”, a sris Alena Cotabță pe pagina ei de Facebook.

„Este o perioadă în care familia se concentrează exclusiv asupra stării de sănătate a tatei, drept urmare vom continua să nu răspundem solicitărilor separate din partea presei, iar când va fi cazul pentru declarații, le vom face”, au mai transmis fiicele artistului.

Cele trei fiice ale cântărețului au motivat discreția în privința stării medicale ale tatălui lor prin faptul că artistul este o persoană demnă și discretă în ceea ce privește viața lui personală și aparițiile publice.

„Apelăm atât la colegii lui cât și la presă să facă posibil ca acest lucru să rămână neschimbat. Înțelegem preocuparea și o apreciem, însă vă rugăm să nu vă lăsați conduși de emoții pentru a obține orice fel de informație legată de starea lui”, au scris Alena, Milena și Eliza Cotabiță pe rețeaua de socializare Facebook.

Cântărețul Gabriel Cotabiță este internat în secția de terapie intensivă a Spitalului Floreasca, unde este intubat și ventilat mecanic.

Citește și: Gabriel Cotabiță se zbate între viață și moarte

Cotabiţă a fost găsit, vineri, în stop cardiac, în stare de inconştienţă, într-un hotel din Capitală. Cântăreţul a fost resuscitat de un echipaj SMURD şi a răspuns rapid manevrelor.

Gabriel Cotabiţă, care s-a născut pe 1 noiembrie 1955, la Craiova, este cântăreţ de muzică uşoară şi pop-rock, prezentator, producător muzical şi de televiziune. De asemenea, este solistul formaţiei VH2 şi a fost membru al cunoscutului grup rock Holograf, în anii 1980. Împreună cu Holograf a lansat, în anul 1984, albumul “Holograf 1”.

 

 

Cele mai citite

Gabriela Firea promite aeroportul București Sud

Gabriela Firea, candidatul PSD la funcția de primar general al Capitalei, promite că va construi aeroportul București Sud, în cazul în care va fi...

Armata din Republica Democratică Congo a anunţat dejucarea unei tentative de lovitură de stat

Armata din Republica Democratică Congo a anunţat duminică că a dejucat o tentativă de lovitură de stat, la care au participat atât străini, cât...

Gabriela Firea promite aeroportul București Sud

Gabriela Firea, candidatul PSD la funcția de primar general al Capitalei, promite că va construi aeroportul București Sud, în cazul în care va fi...
Ultima oră
Pe aceeași temă