8.7 C
București
joi, 18 aprilie 2024
AcasăEconomieFoto interviuFamilia lui Johnny Depp speră ca actorul să se împace cu fosta...

Familia lui Johnny Depp speră ca actorul să se împace cu fosta sa soție

Familia actorului Johhny Depp își dorește ca el să se împace cu fosta sa soție, interpreta și actrița Vanessa Paradis, după divorțul de Amber Heard, care a ajuns în atenția presei din cauza acuzațiilor de violență domestică lansate de aceasta, informează contactmusic.com, citat de News.ro.

Starul hollywodian a rămas în relaţii foarte bune cu fosta sa parteneră de viaţă, care a transmis o scrisoare de susţinere a actorului în vârstă de 53 de ani, acuzat de soţia Amber Heard de agresiune, iar apropiaţii speră ca el să reia legătura cu vedeta franceză, odată ce scandalul se va încheia.

Heather Rassel, care a fost căsătorită cu nepotul lui Johnny Depp, Billy, şi a rămas apropiată familiei a spus: „Johnny şi Vanessa sunt prieteni foarte buni, chiar şi acum. Ea a fost alături de el pe parcursul întregii poveşti. După tot ce s-a întâmplat, ea va fi mereu lângă de el. Nădăjduiesc că se vor împăca. Toţi ne dorim asta”. 

Citește și: Johnny Depp îşi recuperează lucruri de la domiciliul conjugal prin intermediul unor apropiaţi

Depp şi Paradis au împreună doi copii – Lily-Rose, născută în 1999, şi Jack, născut în 2002. Cei doi s-au despărţit în 2012, după o relaţie de 14 ani. 

„Pentru cine se simte vizat: Johnny Depp este tatăl celor doi copii ai mei. E o persoană sensibilă, iubitoare şi iubită şi cred din toată inima că acele acuzaţii recente împotriva lui sunt scandaloase”, scria Vanessa Paradis la finalul lunii mai.

Johnny Depp s-a căsătorit cu Amber Heard, la insistenţele acesteia, spun apropiaţii, pe 3 februarie 2015, după aproape trei ani de relaţie. 

„Johnny este adeptul parteneriatului cu cineva şi nu să pună ceva pe hârtie”, a mai spus Rassel. „El şi Vanessa nu au discutat niciodată despre căsătorie”, a adăugat ea.

Citește și: Alegere dureroasă pentru Johnny Depp. Și-a scos la licitație tablourile din colecție. Actorul este în divorț cu Amber Heard

Heather Rassel este de părere că Johnny Depp va face o înţelegere „dreaptă” privind divorţul de Amber Heard. „Nu pentru că ar fi vinovat de ceva, dar este mult mai uşor aşa. Ştie că ea are dreptul la pensie alimentară. Este un om corect şi va accepta asta”.

Johnny Depp, născut pe 9 iunie 1963, este actor, producător şi muzician, care a devenit cunoscut la începutul anilor 1980 graţie serialului de televiziune „21 Jump Street”. Johnny Depp este considerat unul dintre cele mai mari staruri de cinema din lume, iar filmele în care a fost distribuit de-a lungul anilor au generat încasări de peste 7,6 miliarde de dolari pe plan mondial. Starul american a primit trei nominalizări la Oscar, trei nominalizări la premiile BAFTA şi a câştigat un Glob de Aur. În luna iunie, el a concertat la Bucureşti, alături de grupul The Hollywood Vampires, din care fac parte Alice Cooper şi Joe Perry.

Citește și: FOTO. Acuzații: Amber Heard spune că Johnny Depp era violent

Cele mai citite

Belgia și Cehia vor ca UE să dea noi sancțiuni împotriva influenței Rusiei în viitoarele alegeri europene

Belgia şi Cehia cer ca Uniunea Europeană să adopte noi sancţiuni pentru a contracara influenţa Rusiei în viitoarele alegeri europene, după ce mai multe...

Nicușor Dan cere bani pe internet, pe motiv că în acest mod ajuți Bucureștiul

Pe facebook a apărut o reclamă care ar fi plătită de Nicușor Dan, reclamă care le solicită românilor să doneze bani pentru Nicușor Dan,...

Un cutremur cu magnitudinea inițială de 6,4 grade pe Richter a lovit sudul Japoniei

Un cutremur cu magnitudinea preliminară de 6,4 grade a lovit miercuri seara sudul Japoniei, a anunțat Agenția Meteorologică Japoneză, citată de Reuters, conform stiripesurse.ro. Epicentrul...
Ultima oră
Pe aceeași temă