16 C
București
joi, 2 mai 2024
AcasăEconomieFoto interviuFarsă cu arme de foc la locuința rapperului Lil Wayne

Farsă cu arme de foc la locuința rapperului Lil Wayne

Rapperul Lil Wayne a fost ținta unei farse. Poliția americană a răspuns, miercuri, la un apel de urgență care spunea că se aud focuri de armă la locuința starului, din Miami. Însă, mai târziu, s-a dovedit că apelul a fost fals, informează time.com.

Deschideți galeria foto de mai sus pntru a vedea imagini cu rapperul Lil Wayne

Citește și: Cum au reacționat fanii „Top Gear” la suspendarea prezentatorului Jeremy Clarkson

Apelul telefonic la numărul de urgență 911 a sugerat că s-au auzit focuri de armă la casa artistului și că patru oameni ar fi fost răniți.

Poliția din Miami și o echipă SWAT au înconjurat locuința starului și au constatat că apelul a fost o farsă. La acel moment, rapperul nu era acasă.

Dwayne Michael Carter Jr., cu numele de scenă Lil Wayne, are 32 de ani și s-a născut în New Orleans, în statul american Louisiana.

Citește și: Ce planuri are Kylie Minogue pentru mama ei

Artistul a lansat mai multe albume muzicale, între care se numără „Guerrilla Warfare”, cu formația Hot Boys, „Tha Block Is Hot”, „Lights Out”, „500 Degreez”, „Let ‘Em Burn”, cu formația Hot Boys, „Tha Carter”, „Tha Carter II” și „Like Father, Like Son”, cu Birdman.

De asemenea, artistul a lansat albumele „Tha Carter III”, „We Are Young Money”, cu trupa muzicală Young Money, „Rebirth”, „I Am Not a Human Being”, „Tha Carter IV”, „I Am Not a Human Being II” și „Rich Gang”, cu formația Rich Gang.

Wayne a interpretat rolurile principale în filmul „Baller Blockin’” și în documentarul „The Carter”.

Cele mai citite

Prințul de Wales întrebat despre soție și copii: „Toţi sunt bine, mulţumesc. Da, suntem bine”

„ Vă supăraţi dacă vă întreb cum se simt soţia şi copiii dumneavoastră?" a fost întrebat prinţul de Wales de o femeie, potrivit actualitate.org. El...

VIDEO. Mesajul Patriarhului Daniel de Înviere. “Sfintele Paşti sunt sărbătoarea iertării, a păcii şi a bucuriei”

Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, Daniel, a transmis un mesaj de Sfintele Paști, evidențiind semnificația profundă a Învierii Domnului pentru credincioși. În cuvintele sale, Patriarhul subliniază...

Alegerea eficientă a unei pompe de apă: Ghid complet pentru maximizarea performanței

Alegerea corectă a unei pompe de apă este esențială atât pentru eficiența energetică, cât și pentru îndeplinirea eficientă a cerințelor specifice fiecărui proiect. Fie...
Ultima oră
Pe aceeași temă