10.8 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăEconomieFoto interviu„Fetele lui Putin” GALERIE FOTO

„Fetele lui Putin” GALERIE FOTO

Vladimir Putin a recrutat în partidul Rusia Unită mai multe sportive sexy pe care presa le-a numit, neoficial, ”Fetele lui Putin” (Putin's Girls). Printre acestea se numără Svetlana Zhurova, fostă campioană la patinaj viteză, Natalia Karpovich, fostă boxeră și bodyguard, Svetlana Zakharova, una dintre cele mai bune balerine ruse, precum și cele două foste campioane la gimnastică Svetlana Horkina și Alina Kabaeva. Cele două din urmă se pare că au avut relații speciale cu președintele Rusiei.

Viaţa privată a preşedintelui Vladimir Putin a fost întotdeauna un subiect tabu pentru presa rusă. Vladimir Putin a fost căsătorit timp de 30 de ani cu Ludmila Putin și au împreună două fete: Ekaterina și Maria. În aprilie 2013, președintele rus a anunţat public că a divorţat de soţia sa Liudmila, dar primele zvonuri despre despărțire au apărut încă din 2008, când publicația Moskovski Korrespondent a anunțat că Vladimir Putin avea o relație cu fosta campioană olimpică la gimnastică ritmică Alina Kabaeva, de două ori mai tânără ca el. Aceeași publicație a dezvăluit că Vladimir Putin a mai avut o relaţie cu o fosta gimnastă rusă, Svetlana Horkina.

Preşedintele rus a dezminţit public atunci aceste zvonuri, precizând că "nu există nici un cuvânt adevărat": "Există o viaţă privată în care nimeni nu se poate amesteca. Am avut întotdeauna un sentiment negativ faţă de cei care, cu nasul plin de muci şi cu fantasmele lor erotice, se amestecă în viaţa altora", a avertizat Putin. Publicația Moskovski Korrespondent a fost închisă la scurt timp.

Zvonuri similare au apărut și în septembrie 2013, când un cunoscut avocat a afirmat că Vladimir Putin s-a căsătorit religios la Mânăstirea Iverskicu cu fosta gimnastă Alina Kabaeva. Kremlinul a respins, din nou, informațiile despre viața privată a președintelui.

Alina Kabaeva, este a doua mare atletă de gimnastică ritmică a Rusiei, după Evgenia Kanayeva. Ea are în palmares două medalii olimpice la gimnastică, 14 medalii obţinute la campionatele mondiale şi 25 de medalii câştigate la competiţiile europene.

Vladimir şi Alina s-au cunoscut în 2004, când Putin i-a înmânat un premiu pentru victoria la Jocurile Olimpice. Un an mai târziu gimnasta a primit de la Putin ordinul "Pentru merite faţă de Patrie", gradul IV.

După retragerea din gimnastică, Alina Kabaeva a ales cariera politică, fiind deputat în Duma de Stat, din partea partidului lui Putin, Rusia Unită. Din 2008, ea a făcut parte din consiliul de supraveghere al Grupului Mediatic Naţional (NMG), fondat de un apropiat al lui Vladimir Putin, Iuri Kovalciuk. În septembrie 2014, Alina Kabaeva a renunțat la mandatul de deputat pentru a face parte din consiliul director al grupului mediatic apropiat Kremlinului.

Sportiva Svetlana Horkina, care are în palmares șapte medalii olimpice, nouă medalii la campionatele mondiale şi multe altele la competiţiile europene, s-a înscris în 2003 în partidul Rusia Unită, iar în 2007 a fost aleasă deputat în Duma de Stat din partea partidului. Vladimir Putin a desemnat-o pe Svetlana să conducă aripa de tineret a partidului.

În anul 2005, ea a devenit mamă. Multă vreme Svetlana nu a vrut să dezvăluie cine este tatăl copilului ei, iar presa a speculat că ar fi vorba de președintele Vladimir Putin. În mai 2011, ziar rus Express Gazeta a relatat că fost gimnastă s-a căsătorit cu un fost general FSB, Oleg Konchev.

Cele mai citite

Cutremur produs în zona seismică Vrancea, în această dimineață

Un cutremur cu magnitudinea de 3,5 grade pe Richter s-a produs, vineri dimineaţa, la ora locală 2:05, în judeţul Buzău, zona seismică Vrancea, potrivit...

VIDEO. Tensiuni la Paris. Confruntare tensionată între susținătorii Israelului și cei ai Gaza

Tensiunile la cote maxime în fața prestigioasei universități Sciences Po din Paris din cauza războiului din Gaza, în timp ce manifestanți pro-israelieni au venit...

Peste 200 de locuri de muncă pentru români oferite de angajatorii europeni

Agenția Municipală pentru Ocuparea Forței de Muncă București (AMOFM) a transmis o veste îmbucurătoare pentru cei în căutare de oportunități de angajare, informând că...
Ultima oră
Pe aceeași temă