12.2 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăEconomieFoto interviuFiica actorului Paul Walker a dat în judecată compania Porsche pentru moartea...

Fiica actorului Paul Walker a dat în judecată compania Porsche pentru moartea tatălui ei

Fiica actorului Paul Walker a dat în judecată compania Porsche, luni, susţinând că maşina în care se afla tatăl ei în timpul accidentului fatal avea numeroase defecte de design, scrie mashable.com.

Meadow Rain Walker, în vârstă de 16 ani, cere plata unor daune nespecificate pentru defecte ale maşinii de curse Porsche Carrera GT, care l-ar fi împiedicat pe actor să iasă în urma accidentului, înainte ca vehiculul să ia foc, în noiembrie 2013.

Citeşte şi: Vin Diesel a DEZVĂLUIT când se va încheia franciza „Fast and Furious”

Avocaţii tinerei susţin că maşinii îi lipsea un sistem adecvat de control al stabilităţii şi sisteme de siguranţă care să împiedice explozia acesteia, în urma unei coliziuni. „Dacă vehiculul Porsche Carrera GT nu ar fi avut aceste defecte, Paul Walker ar fi încă în viaţă”, au scris avocaţii.

Când a avut loc accidentul, Paul Walker se afla într-o pauză de filmare a peliculei „Furios şi Iute/ Fast and Furious 7”. Actorul se afla într-o maşină Porsche Carrera GT condusă de prietenul şi partenerul lui de afaceri, Roger Rodas, care a pierdut controlul volanului. Maşina s-a lovit de trei copaci şi a luat foc pe strada Santa Clarita, din California.

Acuzaţiile aduse de avocaţii fiicei starului Paul Walker au fost formulate şi de soţia lui Rodas, într-un proces intentat la un tribunal din Los Angeles. Potrivit femeii, Rodas, antrenat ca pilot de curse, conducea, la momentul accidentului, cu doar 89 de kilometri la oră.

Însă, în urma unei investigaţii la care au participat şi ingineri ai Porsche, care au evaluat daunele aduse maşinii, anchetatorii au concluzionat că accidentul a fost cauzat de viteza prea mare, de aproximativ 150 de kilometri la oră, şi nu de probleme tehnice.

Paul Walker şi Roger Rodas erau co-proprietari ai unei echipe de curse auto, numită „Always Evolving”.

După moartea lui Paul Walker, fratele său, Cody, a filmat câteva scene în filmul pentru care filma actorul, „Furios şi Iute/ Fast and Furious 7”.

Cele mai citite

Statele membre NATO sunt profund îngrijorate „ de activitățile rău intenționate ale Rusiei” pe teritoriul Alianței

Statele membre ale NATO s-au declarat joi "profund preocupate de activităţile rău intenţionate" ale Rusiei "întreprinse recent pe teritoriul Alianţei" şi care "constituie o...
Ultima oră
Pe aceeași temă