21.6 C
București
duminică, 19 mai 2024
AcasăEconomieFoto interviuFiica vedetei Annie Lennox, salvată dintr-un accident nautic

Fiica vedetei Annie Lennox, salvată dintr-un accident nautic

Fiica artistei Annie Lennox a fost implicată weekendul trecut într-un accident nautic, în urma căruia iubitul ei a fost dat dispărut, informează Mediafax.

Tali Lennox şi iubitul ei, Ian Jones, în vârstă de 32 de ani, se plimbau cu caiacul pe râul Hudson din New York, sâmbătă dimineaţă, în momentul în care ambarcaţiunea lor s-a răsturnat.

Potrivit poliţiei locale, consumul de alcool ar fi avut un anumit rol în producerea accidentului.

Deschideți galeria foto de mai sus pentru a vedea imagini cu Tali Lennox şi iubitul ei, Ian Jones.

Tali Lennox a fost despărţită de curenţii acvatici de iubitul ei şi a fost salvată din apele râului Hudson de pasagerii unei bărci cu motor. Ea a alertat imediat autorităţile în legătură cu lipsa iubitului ei, care este fotograf, iar o operaţiune de căutare a fost lansată. Poliţia a sistat însă căutările sâmbătă seară, după lăsarea întunericului, dar le-au reluat duminică dimineaţă.

Potrivit mai multor publicaţii americane, nici Tali Lennox, nici iubitul ei nu purtau veste de salvare în momentul în care caiacul lor s-a răsturnat. Tali Lennox nu a fost rănită şi nu a avut nevoie să fie transportată la spital, afirmă Poughkeepsie Journal.

Tali este cea mai tânără dintre cele două fiice pe care cântăreaţa scoţiană Annie Lennox le are cu al doilea soţ al ei, producătorul israelian de film Uri Fruchtmann.

 

 

Cele mai citite

Accident pe Dunăre. Două persoane au murit, iar alte cinci sunt date dispărute

Două persoane au fost ucise și alte cinci au fost date dispărute în urma unei coliziuni între o ambarcațiune cu motor de mici dimensiuni...

FOTO. Beat, a intrat cu mașina pe şantierul de modernizare a liniilor de tramvai de la Barbu Văcărescu

Un incident grav a avut loc noaptea trecută în București, unde un șofer băut a pătruns cu mașina pe șantierul de modernizare a liniei...

Rezultatele Loto 6/49, Joker şi Loto 5/40 din 19 mai 2024. Numerele câștigătoare și premiile puse în joc

Duminică, 19 mai 2024, Loteria Română a organizat noi trageri pentru fiecare din jocurile Loto 6/49, Joker şi Loto 5/40. Rezultate LOTO duminică 19 mai...
Ultima oră
Pe aceeași temă