12 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăEconomieFoto interviuIdilă nouă. Maria Shriver, fosta soţie a lui Schwarzenegger, are un nou...

Idilă nouă. Maria Shriver, fosta soţie a lui Schwarzenegger, are un nou iubit

Presa americană susţine că ziarista şi scriitoarea Maria Shriver, fosta soţie a actorului Arnold Schwarzenegger, ar avea o relaţie amoroasă cu analistul politic american Matthew Dowd, informează Medifax.

Relaţia Mariei Shriver cu analistul politic Matthew Dowd ar fi început în luna noiembrie, potrivitcontactmusic.com. La începutul lunii august, cei doi au participat la nunta actriţei Cheryl Hines cu Robert Kennedy, Jr., ceremonia desfăşurându-se în localitatea Hyannis din peninsula Cape Code.

Căsnicia dintre Arnold Schwarzenegger şi Maria Shriver s-a destrămat după ce presa americană a aflat că actorul este tatăl unui băiat, Joseph, în prezent în vârstă de 16 ani, conceput în secret cu menajera familiei sale, Mildred Baena. Maria Shriver a depus actele de divorţ, însă separarea legală a cuplului nu a fost încă finalizată. Maria Shriver şi Arnold Schwarzenegger au împreună patru copii ai lor: Katherine, în vârstă de 24 de ani, Christina, în vârstă de 22 de ani, Patrick, în vârstă de 20 ani, şi Christopher, în vârstă de 16 ani.

În toamna anului trecut şi actorul Arnold Schwarzenegger s-a afişat în public cu noua sa iubită, terapeuta Heather Milligan, cu care ar avea o relaţie încă din februarie 2013, potrivit presei americane.

Jurnalista  în vârstă de 58 de ani, este în prezent corespondent special al NBC News, divizia de ştiri a televiziunii americane NBC.

 

Cele mai citite

Care sunt cele mai populare trenduri în amenajarea băilor din hoteluri?

Hotelurile sunt esențiale în turism deoarece sunt locuri în care clienții doresc să se simtă ca acasă în timpul șederii lor. De aceea, este...

Nicuşor Dan şi Dreapta Unită au depus candidaturile la Bucureşti

Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, şi-a depus joi candidatura pentru un nou mandat, iar alături de el s-au aflat liderii Alianţei Dreapta Unită, care au...

Marcel Ciolacu vrea să-i recompenseze pe elevii români care au performat la Concursul Internaţional “National Space Society – NASA Space Settlement Contest”

Premierul Marcel Ciolacu i-a felicitat pe elevii români premiaţi la Concursul Internaţional "National Space Society - NASA Space Settlement Contest", el afirmând că aceştia...
Ultima oră
Pe aceeași temă