11.1 C
București
luni, 29 aprilie 2024
AcasăEconomieFoto interviuFOTO + VIDEO. Julio Iglesias Jr. va cânta în deschiderea concertelor tatălui...

FOTO + VIDEO. Julio Iglesias Jr. va cânta în deschiderea concertelor tatălui său în România

Julio Iglesias Jr. va cânta în deschiderea concertelor tatălui său, Julio Iglesias, care vor avea loc în 20 şi 22 mai, la Sala Palatului din Bucureşti și în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, informează Mediafax.

Deschideți galeria foto de mai sus pentru a vedea imagini cu Julio Iglesias Jr. și familia lui

Citește și: O interpretă renumită va cânta în SPAȚIU. Vezi cine este

Biletele pentru concert sunt disponibile la Sala Palatului, în magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, Cărtureşti, Humanitas şi pe site-ul rețelei Eventim.

La Cluj, biletele se mai pot cumpăra și de la Casa de Cultura a Studenţilor sau din Iulius Mall.

Julio Iglesias Jr. este al doilea copil al interpretului de muzică latină, Julio Iglesias. Artistul a fost născut în Spania și a crescut în Miami alături de sora mai mare, Chabeli Isabel, şi fratele său mai mic, Enrique.

Citește și: Ce planuri are Kylie Minogue pentru mama ei

Julio Iglesias Jr. are 42 de ani şi este căsătorit cu modelul Charlise Verhaert.

După lansarea albumului de debut intitulat „Under My Eyes”, Julio Iglesias Jr. a devenit idolul tinerilor din Statele Unite ale Americii.

Popularitatea sa a crescut odată cu recitalurile susţinute în deschiderea concertelor starului internaţional Cher din cadrul turneului naţional „27-city stadium tour”.

Succesul muzical i-a adus, totodată, numeroase premii şi distincţii. A apărut în show-uri de televiziune remarcabile precum „Hollywood Square”, „Regis & Kathie Lee”, „VH1 The List” şi „The American Music Awards”.

A prezentat creaţii semnate de Versace, Tommy Hilfiger şi Gap și a avut un rol de succes într-un serial săptămânal pentru adolescenţi, difuzat de postul NBC, „Out of the blue”.

Citește și: FOTO + VIDEO. Trupa Muse lansează un nou album

De asemenea, a găzduit o serie de 22 de episoade în care a explorat cele mai exotice destinaţii din America Latină şi America de Sud, pentru postul de televiziune Travel Channel.

Timp de trei luni a susţinut un turneu amplu în Europa şi Asia, pentru promovarea celui mai recent album intitulat „Under My Eyes”. De asemenea, a susţinut turnee în Rusia şi Europa de Est.

Melodia lui, „Nothing Else”, este şi coloana sonoră a filmului „Music of the heart”. Artistul colaborează cu staruri din Rusia ca Igor Nikolaev şi Kristina Orbakaite.

În prezent, Julio Iglesias Jr. colaborează ca solist cu trupa Latino Lovers, alături de care a lansat un album care se bucură de succes internaţional.

</p>

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă