14.3 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăEconomieFoto interviuFOTO. Actrița Cate Blanchett, schimbare importantă în viața personală

FOTO. Actrița Cate Blanchett, schimbare importantă în viața personală

Actrița australiană Cate Blanchett și soțul ei au adoptat o fetiță, informează publicația The Australian Woman`s Weekly.

Deschideți galeria foto de mai sus pentru a vedea imagini cu actrița Cate Blanchett și familia ei

Citește și: Sylvester Stallone, noi planuri în cinematografie. Ce pregătește actorul

„Este foarte entuziasmată și emoționată”, a spus unul dintre părinții copiilor care merg la aceeași școală cu ceilalți copii ai actriței.

Cate Blanchett are 45 de ani și este căsătorită, din anul 1997, cu Andrew Upton, alături de care conduce compania de teatru „Sydney”.

Cuplul are împreună trei copii biologici, Dashiell, în vârstă de 13 ani, Roman, în vârstă de zece ani și Ignatius, în vârstă de șapte ani.

Blanchett este câștigătoare a două premii Oscar, pentru rolul din filmul „Blue Jasmine” și „Aviatorul/ The Aviator”.

Citește și: Leonardo DiCaprio, noi planuri în industria cinematografică

De asemenea, actrița a câștigat trei Globuri de Aur, trei premii BAFTA, trei premii Screen Actors Guild, dar și a unui premiu pentru interpretare feminină în cadrul Festivalului Internațional de Film de la Veneția.

Între filmele în care a jucat actrița se numără „Elizabeth: The Golden Age”, „Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull”, „The Curious Case of Benjamin Button”, „Robin Hood”,„Hanna”, „The Hobbit: An Unexpected Journey”, „The Turning”, „The Hobbit: The Desolation of Smaug”, „The Monuments Men”, „How to Train Your Dragon 2” și  „The Hobbit: The Battle of the Five Armies”                  

Cele mai citite

Deca recunoaște că supune elevii la șocuri?

Reziliență -capacitatea cuiva de a reveni la normalitate după suferirea unui șoc (economic, emoțional etc.) Folosit in discipline precum psihologie, ecologie, inginerie, înseamnă capacitatea de...

Declarațiile lui Cristiano Bergodi, înainte de Universitatea Craiova – Rapid

Cristiano Bergodi, antrenorul Rapidului, spune că formaţia sa trebuie să joace cu încredere şi curaj pentru a câştiga toate cele trei puncte în meciul...

Captive ideologiei, euroelitele nu sesizează declinul capitalismului

Revoluţia franceză a desfiinţat latifundiile feudale, în folosul unităților de producție burgheze. Comuniștii au distrus proprietatea privată pentru a crea omul nou, eliberat de...
Ultima oră
Pe aceeași temă