20.2 C
București
joi, 30 mai 2024
AcasăEconomieFoto interviuFOTO. Actrița Katie Holmes a pozat topless

FOTO. Actrița Katie Holmes a pozat topless

Actriţa americană Katie Holmes, în vârstă de 35 de ani, a pozat topless pentru coperta din luna august a revistei Glamour din SUA.

În revistă, actriţa a acordat un interviu în care vorbeşte despre "rolul" său de mamă. Katie Holmes are o fetiţă în vârstă de 8 ani, Suri, din căsnicia cu Tom Cruise. 

"Să fii mamă este cel mai minunat cadou. Când am devenit mamă, viaţa mea s-a schimbat complet. În fiecare zi descopăr mai mult despre această fiinţă spectaculoasă a cărei mamă sunt", a declarat Katie Holmes.

În ceea ce priveşte întâlnirile romantice de după divorţ, Katie Holmes a spus că a fost destul de ocupată de la despărţirea de Tom Cruise, în 2012. Aceasta a divorţat de Tom Cruise, după şase ani de căsnicie.

Katie Holmes a devenit cunoscută cu rolul din serialul de televiziune "Dawson's Creek" şi s-a remarcat apoi în lungmetrajul "Batman – Începuturi/ Batman Begins" (2005), dar şi într-o miniserie TV inspirată din viaţa lui Jacqueline Kennedy.

Cele mai citite

Prin măsurile impuse de PSD la guvernare, nivelul de trai în România se apropie de media europeană

Creșterea puterii de cumpărare a românilor De la revenirea la guvernare, obiectivul asumat de PSD a fost creșterea nivelului de trai al tuturor românilor. Puterea...

Dispută Brazilia-Israel: Președintele Lula da Silva și-a revocat ambasadorul de la Tel Aviv

Președintele brazilian Luiz Inacio Lula da Silva l-a revocat pe ambasadorul său în Israel și l-a trimis în calitate de reprezentant special la Geneva,...

Scandal uriaș. Iulian Dumitrescu vrea să transforme stațiunea Breaza în groapa de gunoi a județului Prahova

Locuitorii stațiunii Breaza din județul Prahova sunt în pragul unei revolte fără precedent, din cauza faptului că în centrul localității baronul de Prahova...
Ultima oră
Pe aceeași temă