8.7 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăEconomieFoto interviuFOTO. Actriţa Lucy Liu a devenit mamă la 46 de ani

FOTO. Actriţa Lucy Liu a devenit mamă la 46 de ani

Actriţa americană Lucy Liu a devenit mamă, joi, la vârsta de 46 de ani, prin intermediul unei mame-surogat. Artista a postat pe Internet o poză cu fiul ei, potrivit The Daily Mail.

Deschideţi galeria foto de mai sus pentru a vedea imagini cu actriţa Lucy Liu şi fiul ei.

“Vi-l prezint pe noul bărbat din viaţa mea, fiul meu, Rockwell Lloyd Liu”, a scris actriţa în descrierea imaginii.

În fotografie, actriţa apare cu bebeluşul în braţe, aşezată pe un scaun acoperit cu un material imprimat cu siluete de câini. Copilul este învelit într-un scutec cu acelaşi imprimeu.

"Pot să vă confirm faptul că Lucy Liu este de acum mândra mămică a bebeluşului Rockwell Lloyd Liu, care a venit pe lume prin intermediul unei mame-surogat. Atât mama, cât şi bebeluşul sunt sănătoşi şi fericiţi", a declarat agentul de presă al actriţei americane.

Deşi obişnuieşte să păstreze discreţia în privinţa vieţii ei personale, Lucy Liu ar fi avut relaţii cu omul de afaceri Naom Gottesman, actorul Will McCormack şi regizorul Zach Helm.

Lucy Liu a devenit celebră datorită rolului Ling Woo din serialul "Ally McBeal".

De asemenea, actriţa a interpretat rolul doctorului Watson în serialul “Sherlock Holmes şi Dr. Watson/ Elementary", în care joacă alături de actorul Jonny Lee Miller.

Lucy Liu mai este cunoscută şi pentru apariţiile în producţiile hollywoodiene "Îngerii lui Charlie", "Chicago", "Kill Bill: Volumul 2" şi "Kung Fu Panda".

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă