11 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024
AcasăEconomieFoto interviuFOTO. Adela Popescu şi Radu Vâlcan s-au căsătorit. Cum şi-au sărbătorit nunta

FOTO. Adela Popescu şi Radu Vâlcan s-au căsătorit. Cum şi-au sărbătorit nunta

Vedetele Adela Popescu şi Radu Vâlcan s-au căsătorit, sâmbătă, după mai mult de cinci ani de relaţie. Cei doi au petrecut de joi până vineri, pe domeniul Hadar Chalet, împreună cu cei 60 de invitați, prietenii și familiile lor. 

Deschideţi galeria foto de mai sus pentru a vedea imagini de la nunta Adelei Popescu şi Radu Vâlcan.

„Îmi amintesc de hambarul visurilor noastre ce se înaltă semeț din grădinile domeniului Hadar Chalet, unic în România, înconjurat de păduri de brazi, flori multicolore, la 1000 metri altitudine, doar noi şi o viață înainte în doi (…) Mi-l amintesc pe Radu fericit și emoționat strângându-mi mână în biserică”, a scris Adela Popescu pe blogul ei.

De asemenea, actriţa şi-a amintit cu plăcere de alaiul care a însoţit-o pe jos la biserică, „cu voie bună şi sârbă din cotitură”.

 „Cercurile uriașe de iedere suspendate și candelabrele glam, muzică, mâncarea, temperatură, sentimentul că nimeni nu ne vede, toate împreună ne-au făcut să simțim că Dumnezeu ne iubește și a avut grijă să avem parte de cele mai frumoase zile din viață noastră de până acum”, a scris actriţa pe blogul ei.

Mireasa a purtat o rochie albă, brodată, cusută manual. Buchetul a fost făcut cu mure sălbatice, hortensii, bujori şi iederă.

În finalul postării de pe blogul ei, Adela Popescu a dezvăluit că ea şi soţul ei, Radu Vâlcan, au plecat în luna de miere, în străinătate. 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă