12.2 C
București
joi, 18 aprilie 2024
AcasăEconomieFoto interviuFOTO. Andra i-a botezat fetiţa lui Pepe

FOTO. Andra i-a botezat fetiţa lui Pepe

Cântăreaţa Andra şi soţul ei, Cătălin Măruţă, au botezat-o, duminică, pe cea de-a doua fiică a interpretului Pepe, Rosa Alexandra.

Deschideţi galeria foto de mai sus pentru a vedea imagini de la botezul fetiţei lui Pepe.

Pentru a participa la eveniment, Andra, care a născut în urmă cu o lună o fetiţă, le-a cerut preoţilor dezlegare, astfel încât să aibă voie să intre în biserică, potrivit click.ro.

Măruţă şi Andra au mers la vila artistului din Pipera, de unde au plecat împreună spre biserica Sfântul Fanurie din Capitală.  Slujba de botez s-a încheiat în jurul orei 18.30.

Pentru eveniment, Andra a purtat o rochie roşie din dantelă şi pantofi în aceeaşi nuanţă, iar Cătălin Măruţă a optat pentru un sacou de culoare gri şi pantaloni negri.

Pepe a purtat un costum semnat de Filip Cezar, acelaşi designer care i-a făcut și ţinuta de nuntă, iar soţia lui, Raluca Pastramă, a ales o rochie Wanda Dream, scurtă, de culoare roz.

La petrecerea de după botez au participat 250 de invitaţi – colegi de breaslă, rude si prieteni apropiaţi ai părinţilor şi naşilor.

Pepe şi soţia lui mai au o fetiţă, Maria, în vârstă de doi ani. Copila a fost creştinată tot de Andra şi Cătălin Măruţă.

Cele mai citite

Evenimente de amploare la Washington pentru sărbătorirea a 20 de ani de la aderarea României la NATO

România va sărbători, la Washington, 20 de ani de la aderarea la NATO printr-un concert extraordinar care va avea loc la celebrul Andrew W....

Nicușor Dan cere bani pe internet, pe motiv că în acest mod ajuți Bucureștiul

Pe facebook a apărut o reclamă care ar fi plătită de Nicușor Dan, reclamă care le solicită românilor să doneze bani pentru Nicușor Dan,...

Comisia de Disciplină a FRF a decis! Pedepse înjumătățite pentru Dinamo și UTA

Comisia de Disciplină a Federaţiei Române de Fotbal a suspendat parţial sancţiunile cluburilor Dinamo şi UTA, care primiseră iniţial câte patru meciuri fără spectatori...
Ultima oră
Pe aceeași temă