11.5 C
București
joi, 16 mai 2024
AcasăEconomieFoto interviuAndra Măruţă dă naştere celui de-al doilea copil. Ce nume a ales

Andra Măruţă dă naştere celui de-al doilea copil. Ce nume a ales

Interpreta Andra şi soţul ei, realizatorul TV Cătălin Măruţă îşi vor cunoaşte, joi, cel de-al doilea copil, o fetiţă, care va avea numele Eva Maria Ioana. Artista a anunţat că va naşte prin cezariană.

„Mâine este ziua cea mare! ‪Eva. Vă mulţumesc pentru mesajele de susţinere. Vă iubesc, dragii mei!”, a scris Andra miercuri seară, pe pagina ei de Facebook.

Citeşte şi: Cătălin Măruţă, pus la zid pentru difuzarea unor imagini cu victima violului din Vaslui. Cum se apără

Fanii cântăreţei  i-au urat naştere uşoară şi s-au declarat nerăbdători să îi vadă fetiţa. „Naştere uşoară! Totul va fi bine! Abia aştept să o văd pe micuţă!”, „Eva, te aşteptăm” şi „Naştere uşoară, draga mea, te iubim şi o aşteptăm pe micuţa Eva”, i-au scris oamenii.

Andra, în vârstă de 28 de ani, şi Cătălin Măruţă, în vârstă de 37 de ani, s-au căsătorit în anul 2008. Cei doi au un fiu, David, în vârstă de patru ani.

Deschideţi galeria foto de mai sus pentru a vedea imagini cu Andra înainte de naştere, alături de Cătălin Măruţă şi de fiul lor, David. 

Cele mai citite

Un bebeluș de doar o zi, în stare gravă, a fost transportat cu un avion SMURD de la Timișoara la București

Un bebeluş în vârstă de doar o zi, în stare gravă, a fost transportat, marţi seară, de la Timişoara la Bucureşti cu un avion...

VIDEO. Meryl Streep a primit Palme d’Or onorific, premiul ce subliniază “locul ei de neşters în istoria cinematografiei”

Meryl Streep, una dintre cele mai remarcabile actrițe din industria cinematografică de la Hollywood, laureată cu trei premii Oscar, a fost onorată marți seară...

Dintre atâția ciocoflenderi politruci îngrijorați de soarta lui Piersic, în campanie, care va rămâne Buză umflată?

Ilustrație: Marian Avramescu Starea de sănătate a actorului Florin Piersic a devenit subiect arzător pentru ciocoflenderii aflați la putere, în aceste timpuri de campanie...
Ultima oră
Pe aceeași temă