20 C
București
duminică, 26 mai 2024
AcasăEconomieFoto interviuFOTO. Andra şi Cătălin Măruţă şi-au botezat fetiţa. Ce a mărturisit artista...

FOTO. Andra şi Cătălin Măruţă şi-au botezat fetiţa. Ce a mărturisit artista după eveniment

Andra şi Cătălin Măruţă şi-au botezat, duminică, fetiţa, pe care au numit-o Eva Maria Ioana. Artista a scris pe Internet că este cea mai fericită femeie din lume şi că a simţit că fiica ei a renăscut după ce a fost creştinată.

Deschideţi galeria foto de mai sus pentru a vedea imagini de la botezul fiicei Andrei, Eva Maria Ioana.

“Sunt cea mai fericită femeie din lume! M-am pregătit mult pentru ziua de ieri și chiar pot spune că am simțit că fiica mea a renăscut. Eu și familia mea suntem credincioși și, de aceea, ziua botezului a fost foarte importantă pentru noi. Va mărturisesc că mi-au dat lacrimile în timpul slujbei, sentimentul de fericire a fost copleșitor. M-am relaxat imediat după aceea, la petrecere am dansat cât am putut. Mi-a dat energie faptul că eram înconjurată de cei dragi. La mulțumesc tuturor celor care ne-au ajutat că evenimentul să iasă așa cum ne-am dorit. Vă pup și va iubesc! ”, a scris Andra pe pagina ei de Facebook.

De asemenea, artista le-a mulţumit fanilor pentru urările frumoase pe care i le-au transmis în urma evenimentului.

Totodată, prezentatorul TV Cătălin Măruţă le-a mulţumit fanilor şi s-a declarat “copleşit” de urările pe care le-a primit.

“Suntem copleșiți după mesajele și urările primite în ultimele 24 de ore. Aș vrea să mulțumesc tuturor celor care au fost alături de noi la botezul Evei. Fie că au fost emoționați în biserică, s-au distrat împreună cu noi la petrecere sau doar s-au gândit la noi și ne-au trimis gânduri bune, noi ne-am simțit înconjurați de iubirea și prietenia tuturor. Şi eu, și Andra, și nașii Evei și ai lui David, Ana Maria și Arpi (fostul finanţator al echipei CFR Cluj, Arpad Paszkani, şi soţia lui – n.r.), am fost extrem de fericiți ieri. Să ai lângă ține oamenii iubiți și să te bucuri de copiii tăi, asta înseamnă să fii cu adevărat binecuvântat. Din toată inimă, MULȚUMESC!”, a scris Măruţă pe pagina lui de Facebook.

Slujba religioasă a avut loc la Biserica „Sf. Fanurie” din Capitală, iar petrecerea de după, la care au participat 300 de invitaţi, a fost organizată la un salon de evenimente din Bucureşti. Invitațiile au avut cristale Swarovski, iar culoarea predominantă de interior a fost albul. La eveniment au cântat Ionuț Dolănescu, Maria Ciobanu și trupa Direcția 5, dar şi Andra, alături de trupa Advahov, din Chişinău, potrivit cancan.ro.

Costurile evenimentului a ajuns la aproximativ 70.000 de euro. “Meniul  70 de euro de persoană, decorațiunile, florile, aranjamentele –  15.000 de euro, momentele artistice depășesc 15.000 de euro, iar costumele – 20.000 de euro", au scris jurnaliştii de la cancan.ro. 

“Ne-am propus să organizăm un botez unde să fim alături de prieteni și familie. în consecință, va fi un eveniment cu multă lume! Noi avem mulți prieteni, rude, deci ar fi total nerealist să ne propunem un botez restrâns. S-ar supără toți pe noi. Fetiță va avea aceiași nași că și David. E vorba de Arpi și Ane, prietenii noștri buni, care sunt că o familie, fac parte din viață noastră, din sufletul nostru. Cred că sunt cei mai potriviți oameni pentru creștinarea fetiței noastre, ei ne cunosc perfect, împărțim atâtea stări și amintiri, deci știu sigur că gestul lor e pornit din inima”, a declarat Andra înainte de botezul fiicei sale. 

Cele mai citite

Rezultatele Loto 6/49, Joker şi Loto 5/40 din 26 mai 2024. Numerele câștigătoare și premiile puse în joc

Duminică, 26 mai 2024, Loteria Română a organizat noi trageri pentru fiecare din jocurile Loto 6/49, Joker şi Loto 5/40. Rezultate LOTO duminică 26 mai...

Banca Transilvania dă în judecată ANAF, după ce anul trecut a pierdut un proces cu statul

Banca Transilvania a deschis un proces împotriva ANAF în care contestă o decizie de impunere, după ce a pierdut deja procesul în toamna anului...

Ciolacu a negociat cu Erdogan sabia lui Ștefan cel Mare, dar a primit sabia lu’ DaMucles

Ilustrație: Marian Avramescu Președintele Partidului Social Democrat (PSD), premierul Marcel Ciolacu, susține că, în timpul vizitei sale oficiale în Turcia, a negociat cu liderul...
Ultima oră
Pe aceeași temă