13.7 C
București
duminică, 19 mai 2024
AcasăEconomieFoto interviuFOTO. Angelina Jolie, prin ochii lui Brad Pitt. Ce imagini INTIME a...

FOTO. Angelina Jolie, prin ochii lui Brad Pitt. Ce imagini INTIME a scos la lumină actorul

Starul hollywoodian Brad Pitt, pasionat de fotografie, a publicat o serie de imagini în care a susprins-o pe celebra lui soţie, Angelina Jolie, singură sau alături de copiii lor, potrivit boredpanda.com.

Deschideţi galeria foto de mai sus pentru a vedea fotografiile captate de Brad Pitt, în care este surprinsă Angelina Jolie.

Brad Pitt a fost rugat de jurnaliştii de la W Magazine să publice fotografiile, după ce Angelina Jolie i-a dezvăluit hobby-ul într-un interviu.

Citește și: GALERIE FOTO. Angelina Jolie şi Brad Pitt, prima aniversare a căsniciei

„Iubesc fotografiile lui. El chiar studiază camera foto – alege una dintre cele mai complicate camere și înțelege știința din spatele ei. Și este foarte critic cu fotografiile lui”, a spus Angelina Jolie.

Angelina Jolie și Brad Pitt s-au îndrăgostit pe platourile de filmare ale peliculei „Mr. and Mrs. Smith”, în anul 2004, dar şi-au recunoscut relaţia abia în anul 2005.

Angelina Jolie, în vârstă de 40 de ani, şi Brad Pitt, în vârstă de 51 de ani, s-au căsătorit în 23 august 2014, într-o capelă de pe proprietatea lor din sudul Franţei, Chateau Miraval, în cadrul unei ceremonii private, la care au participat doar membrii celor două familii şi câţiva prieteni apropiaţi ai cuplului.

Citește și: Angelina Jolie îşi duce înapoi fiul adoptat din Cambodgia. Care este motivul

La eveniment, le-au fost alături copiii lor biologici – Shiloh, născută în mai 2006, şi gemenii Knox şi Vivienne, născuţi în iulie 2008, şi cei adoptaţi – Maddox, născut în august 2001, în Cambodgia, Zahara, născută în ianuarie 2005, în Etiopia, şi Pax, născut în noiembrie 2003, în Vietnam.

În luna aprilie, când Angelina Jolie a suferit o intervenție chirurgicală pentru extirparea ovarelor și a trompelor uterine, astfel încât să reducă riscul de apariţie a cancerului, Brad Pitt a vrut să renunțe la filmarea peliculei „The Big Short” din New Orleans, ca să aibă grijă de ea.

 

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă