5.4 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăEconomieFoto interviuFOTO. Brad Pitt a apărut cu un nou tatuaj dedicat Angelinei Jolie...

FOTO. Brad Pitt a apărut cu un nou tatuaj dedicat Angelinei Jolie şi copiilor

Starul hollywoodian Brad Pitt a fost surprins cu un tatuaj pe antebraţul drept, în formă de cruce, cu iniţialele Angelinei Jolie şi ale celor şase copii biologici şi adoptaţi, scrie popsugar.com.

Însă, actorul Brad Pitt nu este primul din familia lui care a făcut un astfel de gest, întrucât Angelina Jolie şi-a tatuat mai demult umărul stâng, toate coordonatele locurilor de naştere ale copiilor şi soţului ei.

Deschideţi galeria foto de mai sus pentru a vedea imagini cu tatuajele pe care Brad Pitt şi Angelina Jolie le-au dedicat familiei lor.

Citeşte şi: Ce gest emoționant a făcut Brad Pitt pentru Angelina Jolie, după operație

Celebrul cuplu a adoptat primii trei copii, Maddox, Pax şi Zahara, din Cambodgia, Vietnam şi Etiopia. Copiii biologici ai cuplului, Shiloh şi gemenii Knox şi Vivienne, au fost născuţi în Namibia şi, respectiv, Franţa.

Actorii americani Angelina Jolie, în vârstă de 40 de ani, şi Brad Pitt, în vârstă de 51 de ani, s-au căsătorit în 23 august 2014, într-o capelă de pe proprietatea lor din sudul Franţei, Chateau Miraval, în cadrul unei ceremonii private, la care au participat doar membrii celor două familii şi câţiva prieteni apropiaţi ai cuplului.

Cele mai citite

Urzicile: Delicii Verzi Pline de Nutrienți și Beneficii pentru Sănătate

Urzicile, deși adesea evitate din cauza proprietăților lor iritante la contactul cu pielea, sunt o sursă valoroasă de nutrienți și au numeroase beneficii pentru...

Părerea românilor despre cazinourile pe bani reali

În momentul de față se discută foarte mult la nivel național despre cazinouri și platforme care oferă jocuri pe bani reali. Operatorii de jocuri...
Ultima oră
Pe aceeași temă