15.6 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăEconomieFoto interviuFOTO. Brad Pitt și Angelina Jolie își măresc familia

FOTO. Brad Pitt și Angelina Jolie își măresc familia

Celebrul cuplu hollywoodian, Brad Pitt și Angelina Jolie, vor să adopte un băiat în vârstă de doi ani, din Siria, informează womansday.com. 

Deschideți galeria foto de mai sus pentru a vedea imagini cu actorii Angelina Jolie, Brad Pitt și copiii lor

După ce au ținut adopția secretă timp de mai multe luni, Pitt și Jolie au recunoscut că îl vor adopta pe micul Moussa. Deocamdată, copilul se află într-o tabără de refugiați din Turcia.

Angelina l-a întâlnit pe băiat într-una din călătoriile ei în tabăra de refugiați, în calitate de ambasador al Națiunilor Unite.

„A auzit despre el de la un translator. Copilul i-a oferit o îmbrățișare Angelinei. Ea l-a sărutat pe frunte și apoi au fost de nedespărțit”, a spus un voluntar care a asistat la întâlnirea actriței cu băiatul.

Moussa va fi fratele lui Maddox, în vârstă de 13 ani, născut în Cambodgia, al vietnamezului Pax, în vârstă de 11 ani și al Zaharei, adoptată din Etiopia, în vârstă de nouă ani.

Brad Pitt și Angelina Jolie au și trei copii biologici, Shiloh, în vârstă de opt ani, și gemenii Vivienne și Knox, cu vârste de cinci ani.

Cele mai citite

Adrian Oianu, fost consilier local PNL, s-a înscris în PER și face echipă cu Dan Podaru

Fostul consilier local al sectorului 1 din partea PNL Adrian Oianu s-a înscris în Partidul Ecologist Român și va face echipă cu candidatul acestei...

Universitatea Craiova, primul eșec cu Gâlcă pe bancă! Oltenii au fost surclasați pe teren propriu de CFR Cluj

Universitatea Craiova a pierdut pe teren propriu în fața celor de la CFR Cluj cu scorul de 0-1, în etapa a șasea a play-off-ului...

Soluții pentru protecția împotriva exploziilor de praf

În peisajul comercial de astăzi, asigurarea siguranței și securității este vitală, în special în ceea ce privește reducerea riscurilor asociate cu exploziile de praf....
Ultima oră
Pe aceeași temă